Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaBARCELONA BIG BLUES BAND
+ STER WAX & DAVID GIORCELLI Blues & Swing (jazz)20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 20 euros. Anticipadas: 17 euros.
Puntos de venta: https://portal.proticketing.com/jamboree/ca_ES/entradas/evento/8909
Bookmark and Share
Comentar

Ivan Kovacevic contrabaix i direcció, Ster Wax veu, David Giorcelli piano, Víctor Verges i Jaume Torné trompeta, Aram Montagut i Igor Kossenkov trombó, Duska Miscevic i Ignasi Poch saxo alt, Nil Mujal i Pol Prats saxo tenor, Nuria Vitó saxo baríton, Balta Bordoy guitarra, Anton Jarl bateria.

Sota l’impuls i la direcció del contrabaixista Ivan Kovacevic, la Barcelona Big Blues Band s’ha convertit en una de les formacions més poderoses i sol·licitades en el circuit del swing, el jazz i el r’n’b del país. El seu so energètic, salvatge i al mateix temps sofisticat li concedeix l’estatus de formació única i irresistible. Es podria dir que segueix la tradició de les grans bandes, com les de T-Bone Walker o Johnny Otis, però el seu radi d’acció encara va més enllà quan acostuma a incorporar als seus concerts solistes de primera magnitud com Ray Gelato, Mike Sanchez, Drew Davies, Lluís Coloma o Dani Nel·lo. En aquesta ocasió, els convidat són una parella increïble, la cantant Ster Wax i el pianista David Giorcelli.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".