Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceo

+ conciertos en Los Tarantos

+ conciertos en BarcelonaSAL Y ROMERO (flamenco)


20:30h. 21:30h. i 22:30h. ENTRADA: 15 euros.
Puntos de venta: https://portal.proticketing.com/tarantos/ca_ES/entradas/evento/7456
Bookmark and Share
Comentar

Luís “El Granaíno” cante, Miriam Vallejo cante, Fran Díaz guitarra, Lucas Balbo cajón, David Romero ball, Ana Salazar ball. 

Com si fossin un parell d’ingredients essencials, que enriqueixen com cap altre el flamenc, un dels plats estrella del mediterrani, Ana Salazar i David Romero s’uneixen en aquest espectacle per deixar-nos altament satisfets amb la seva estampa poderosa, actitud valenta, obertura de mires, i gran creativitat en el terreny del ball. Ella és bailaora, cantant i actriu i ha treballat amb importants exponents d’aquest art com Belén Maya, Andrés Marín, Antonio Canales i Carmen Cortés, entre altres, havent també investigat en la unió entre flamenc i dansa contemporània. Per la seva banda, el bailaor i coreògraf barceloní David Romero,  guanyador del premi d’Honor “Carmen Amaya” al Concurs de Joves Valors de l’Hospitalet, ha treballat a les companyies de Juan Andrés Maya, Paco Peña, Rafael Amargo i Joaquín Cortés i ha portat els seus propis espectacles a escenaris nacionals i internacionals amb una molt bona rebuda per part de la crítica i el públic. Joves que empenyen els límits del flamenc cap a territoris inexplorats. Com a la cuina d’autor! 
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".