Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer dels Escudellers, 49
08002 Barcelona
Barcelona


+ conciertos en Marula Café

+ conciertos en BarcelonaBARCELONA GIPSY BALKAN ORCHESTRA (Balkan party) (Músiques del Món)


22:30h. ENTRADA: 8 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Barcelona Gipsy balKan Orchestra (BGKO) és l'evolució de la Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra, un grup de música Klezmer i Gitana de l'est d'Europa que, durant tres anys es va convertir en un referent de la música balcànica a Barcelona, ciutat en la qual va néixer i on, en molt poc temps, va aconseguir una notable projecció internacional.

L'actual BGKO està formada per Sandra Sangiao (veu, Catalunya), Mattia Schirosa (acordió), Ivan Kovacevic (contrabaix, Sèrbia), Julien Chanal (guitarra, França) i Stelios Togias (percussió, Grècia), els qui ja pertanyien a l'antiga formació. Però, a més, la nova compta amb la presència de Joaquín Gil (clarinet, Màlaga) i Oleksandr Sora (violí, Ucraïna).

Aquests set músics nòmades i apassionats exploradors dels sons klezmer i gitano estenen així la seva inspiració a un gènere musical més ampli, entenent la música balcànica com un conjunt de tradicions musicals i una cultura multiétnica que van més enllà dels seus confins geogràfics i que es nodreix també de totes aquelles tradicions històriques que han habitat alguna vegada aquestes terres: jueus ashkenazi i sefardís, gitanos, otomans, àrabs...
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".