Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer de la Riera de Sant Miquel, 59
08006 Barcelona
Barcelona
Metro Línea 3 - Parada Diagonal FF.CC. - Parada Gràcia

+ conciertos en La Sonora de Gràcia

+ conciertos en BarcelonaMABEL FLORES (Cançó d'autor / Mestís / Músiques del Món / Acústic)


22:00h. Taquilla inversa.
Bookmark and Share
Comentar

Cantant i poeta. Aquesta cantautora es va fer nena als carrers de la jungla perifèrica de Badia del Vallès. Lla seva música d’autor urbana està influenciada pel reggae, el
mestissatge i el rap


Mabel Flores Project és un duet mestís de Terrassa nascut, oficialment, al juny de 2016 a ritme de reggae, rumba, pop-rock i música d’autor. Ofereixen un directe còmplice, íntim i molt proper, una explosió de sentiment i sinceritat, un viatge entre l’alegria, el desconsol, l’humor i el quotidià, de la mà de Mabel Flores (a la veu principal i la guitarra rítmica) i els arrenjaments i acompanyaments del Jofré Orús (guitarra elèctrica i coros).

Tot i la seva recent formació han fet ben bé 50 concerts presentant el primer treball en solitari de la cantautora, DESNUDANDO EL ALMA, posant-lo a disposició del públic durant les seves actuacions.

De jove va descobrir que escriure li servia per sanar-se les ferides, airejar-se i entendre millor el mon. Va aficionar-se ràpid al vici de “la tinta i el paper”, fent de la música introspecció i teràpia. Des de llavors, va agafar la costum de fer cançons de cada vivència.

És un cant a la terra, a la lluna, a les dones, als esperits adormits, dolguts i oblidats, als cors ferits i sanats, a allò que es mou, a allò viu, a tu, a vosaltres.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".