Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaANDREA MOTIS & JOAN CHAMORRO QUARTET presentació Emotional Dance (jazz)


20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 20 euros. Anticipadas: 18 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/jamboree/ca_ES/entradas/evento/8267
Bookmark and Share
Comentar

Andrea Motis veu i trompeta, Joan Chamorro contrabaix, Ignasi Terraza piano, Josep Traver guitarra, Esteve Pi bateria, Perico Sambeat saxo alt.

La progressió imparable d’Andrea Motis durant els darrers cinc anys ha tingut com a just premi la publicació del seu nou disc pel prestigiós segell Impulse!. I el Jamboree té el privilegi de fer els honors i convertir-se en l’escenari en què el presenta en societat just després de la seva aparició en el mercat. Emotional Dance suposa, a més a més, el primer disc d’un grup de jazz de la península que entra a formar part del catàleg de la discogràfica que van construir autèntics mites del jazz com John Coltrane, Charles Mingus o Gato Barbieri. Una obra que suposa un gran salt per a la projecció internacional en la carrera d’aquesta cantant, saxofonista i trompetista i un orgull que hagi escollit el Jamboree com a escenari per a propulsar el seu llançament.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".