Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer Pas De L'ensenyança, 2
08002 Barcelona
Barcelona
Metro Línea 3 - Parada LiceuMetro Línea 4 - Parada Jaume I

+ conciertos en El Paraigua

+ conciertos en BarcelonaATOMIC LEOPARDS (Blues / Rock'n'Roll / Rockabilly / Swing)


23:45h. Entrada libre (consumición mínima de 5 euros)
Bookmark and Share
Comentar


ATOMIC LEOPARDS és un grup format per Santi i David Lluch al 2005, a la vegada membres dels mitics HELLBILLY CLUB. Va néixer per pura diversió. Van començar a tocar i gravar adaptacions de cançons que els han influït i finalment resultà ser algo més que un entreteniment. Tenen quatre discos al mercat, l’últim acabat de sortir.

-IN TECHNICOLOR (Foot tapping Records)

-THE NEGATIVE SIDE OF…(Revel Yell)

-ROCKIN’ FIX (Raucous Records)

-MODEL (Temps Record)

L’estil del grup avarca forces influencies amb una sòlida base basada en el clàssic Rock’n’Roll, però hi podem trobar Rockabilly, Blues, Country, Swing, Instrumentals o inclús Tango o Exòtica barrejat amb el seu estil personal característic i tenen tant formació de duet com de trio amb bateria

Els germans Lluch són musics reputats amb més de vint anys sobre els escenaris i un sense fi de concerts pel llarg de la península i a la resta d’Europa. Entre molts altres, han col·laborat i/o format bandes paral·leles amb gent de la talla de Sigue Sigue Sputnik, Polecats, The Quakes, Los Rebeldes, etc.. i gaudeixen de aparicions i entrevistes a llocs com Catalunya Radio, Enderrock TV, La 2, etc

ATOMIC LEOPARDS es una banda formada el verano del 2005 por Santi Lluch y David Lluch, miembros de HELLBILLY CLUB. Nació por pura diversión y parece que finalmente es algo más. Tienen cuatro álbumes en el mercado titulados IN TECHNICOLOR (Foot tapping Records), THE NEGATIVE SIDE OF…(Revel Yell) ,ROCKIN’ FIX (Raucous Records) y recientemente MODEL (Temps Record). El estilo de la banda se basa en su particular forma de interpretar el Rock’n’Roll, Rockabilly, Blues, Swing, Instrumental y algo de Exótica etc..

Formació:

Santi Lluch – guitarra i veu

David Lluch – contrabaix

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".