Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaSUSANA SHEIMAN & ORIGINAL JAZZ ORQUESTRA TALLER DE MúSICS Vocal & Big Jazz (jazz)


20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 18 euros. Anticipadas: 15 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/jamboree/ca_ES/entradas/evento/7878
Bookmark and Share
Comentar

Susana Sheiman veu, David Pastor trompeta i direcció, Roger Martínez i Roser Monforte saxos alts, Nil Mujal i Víctor Verge saxos tenors, Paula Carrillo saxo baríton, Jordi Fontanillas, Pablo Fernández, Jaume Torné i Ángel Girón trompetes, Vicent Pérez, Eva Garin, Eduard Prats i Pere Alcon trombons, Yeray Hernández guitarra, Marco Boi contrabaix, Max Villavecchia piano, Marco Losada bateria.

Susana Sheiman és una de les vocalistes més explosives i punyents del nostre particular planeta jazz. Després de la seva etapa com a brillant cantant de la Barcelona Jazz Orquestra i del seu formidable disc amb el trio del pianista Ignasi Terraza, Swing Appeal, ara lidera la seva proposta més personal amb la formació Open Gate al costat de músics com el saxofonista Toni Solà i el contrabaixista Artur Regada. L’oportunitat de tornar-la a veure en acció amb una big band a les seves espatlles no cal desaprofitar-la i més si es tracta de l’Original Jazz Orquestra del Taller de Músics sota la direcció de David Pastor i amb la que han preparat un repertori per a l’ocasió.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".