Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceo

+ conciertos en Los Tarantos

+ conciertos en BarcelonaFURIA Y METAL (flamenco)


20:30h. 21:30h. i 22:30h. ENTRADA: 15 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/tarantos/ca_ES/entradas/evento/7456
Bookmark and Share
Comentar

Antonio Amaya “El Cafelete” cante, Miguel Fernández cante, Juan José León Canalejo guitarra, José Córdoba cajón, Verónica Pérez ball, Mónica Novillo ball.

La bailaora i coreògrafa catalana Mónica Novillo dirigeix des de fa més d’una dècada una companyia de ball a Salou que ha creat amb èxit diversos espectacles, com “Furia”, que s’ha estat passejant darrerament per diversos escenaris nacionals i internacionals. Avui, la seva força escènica, que representa la fúria, l’empenta que ha hagut de lliurar la bailaora en aquests anys de lluita en la professió, es completa amb el metall de la veu d’un cantaor extraordinari, Antonio Amaya “El Cafelete”, un artista de raça, nascut a Badalona, descendent de la gran Carmen Amaya y de Juan De la Vara, un cantaor que transporta l’oient a l’essència dels grans del flamenc com Jarrito o Antonio Mairena. Ells dos, acompanyats d’altres artistes de primera línia, bastiran aquest espectacle que ret homenatge als balls gitanos més antics, i que ens passejarà des dels jaleos extremenys, als tangos, les alegries, les soleás o bulerías. Furia y metal, un devessall de sensibilitat, d’ímpetu flamenc.   
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".