Carrer Nou de la Rambla, 113
08004 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 441 40 01
Metro Línea 2 - Parada Paral.lelMetro Línea 3 - Parada Paral.lel

+ conciertos en Apolo

+ conciertos en BarcelonaProducciones Vikingas presenta:
DECIBELIOS
+ SKARFACE20:00h.
Bookmark and Share
Comentar

Anticipada: 10 euros + gastos de gestión
Taquilla: 13 euros
Puntos de venta: Apolo Store, Daily Records, Revolver, Mai Morirem y Bar Makinavaja
*BONO-OFERTA 2 días: (Días 4-5, David Hillyard - Skarface y Decibelios) 16 euros Sólo en Daily Records ,calle de les Sitges, 9, Barcelona*Skarface: facebook.com/clockworkska.skarfaceDecibelios: www.decibeliosoficial.comOrganiza: Producciones Vikingas
*SKARFACE* és una de les bandes més importants de l'ska francès independent des que van sorgir en 1991. Ritmes jamaicans, barreja de ska, reggae i punk donen forma a uns himnes skatalítics que fan la delícia dels assistents als seus shows, convidant-los a ballar sense remissió al compàs del ritme desplegat per una aclaparadora banda. Un concert on la festa i la diversió són la tònica predominant.
La banda liderada pel seu cantant Fred sap com atraure el públic amb el seu peculiar ska, ràpid i explosiu. Hereva del segell 2Tone, suma més de mil actuacions a l'esquena per tot el món.
Diverssió i atreviment assegurat que prometen un espectacle excel·lent.
*DECIBELIOS* banda mítica del oi estatal dels 80, segueixen ferms amb el seu cantant Fray al capdavant acompanyat de la seva nova i explosiva formació, que el 2016 han donat bona mostra de la seva qualitat deixant empremta en tots els escenaris que han anat trepitjant. La formació està gravant un nou àlbum al mateix temps que anuncien la seva visita a Mèxic a principis de 2017 i la participació al Festival "This is England" de Montpellier.
Hi haurà moltes sorpreses per a la Nit de Reis. Estigueu atents.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".