Clica aquí para ampliar la imagen


Passeig Pere III, 35
08242 Manresa
Barcelona


+ conciertos en Kursaal Manresa

+ conciertos en BarcelonaANTONIO JOSé


21:00h. ENTRADA: 28 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Intèrprets:Antonio José (veu)Raúl Gama (piano)Carlos Abril  (guitarra)Rubén Alcazar (baix)Pedro Corral (bateria)
El cantant Antonio José, guanyador de l'última edició del programa televisiu ?La Voz', actuarà per primera vegada al Kursaal per presentar el seu últim disc, que es publicarà aquest estiu, a més a més d'interpretar peces del seu treball, ?El Viaje', amb el single ?De qué manera' i també amb quatre versions de les cançons més exitoses que va interpretar durant el seu pas per ?La Voz'.
Natural de Palma del Río (Còrdova) amb només 20 anys es va proclamar guanyador de l'última edició de ?La Voz', que el va portar a posicionar-se en el número 1 de la llista de vendes oficials a Espanya durant quatre setmanes consecutives i aconseguir amb ?El Viaje' el seu primer disc d'Or en la setmana de llançament i el disc de Platí tan sols tres setmanes després. ?El Viaje' és el tercer treball discogràfic del cantat després de ?Te traigo flores' i ?Todo Vuelve a empezar'. ?El Viaje', produït per Xavier Pérez i John Caballés (l'equip que treballa habitualment amb Antonio Orozco), està compost per 10 temes que mostren un Antonio José més evolucionat i amb ritmes estivals. Els temes són: ?Por si llegamos a tiempo', ?Aquí estoy yo', ?De qué manera', ?Vivir o morir', ?Somos', ?Dime si series capaz', ?El perdón', ?Ya lo sabes' i ?Aprendiz'.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".