Clica aquí para ampliar la imagen


Passeig Pere III, 35
08242 Manresa
Barcelona


+ conciertos en Kursaal Manresa

+ conciertos en BarcelonaCELESTE ALíAS


21:00h. ENTRADA: 15 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Intèrprets:Veu: Celeste AlíasGuitarra: Santi CaretaContrabaix: David MengualBateria: Oriol RocaRecitació: Laia Noguera, Sònia Moya i Meritxell Cucurella
?Tot sembla tan senzill’ sorgeix de l’admiració i l’amor que la cantant Celeste Alías sent per Montserrat Abelló (1918-2014), una de les poetes més significatives i prestigioses de la literatura catalana del segle XX i XXI. La santjoanenca Celeste Alías ha musicat la paraula d’Abelló i la porta a l’escenari amb la complicitat del guitarrista Santi Careta, el contrabaixista David Mengual, el bateria Oriol Roca i la poetessa Laia Noguera.
Després de la mort d’Abelló, que coneixia algunes d’aquestes cançons amb lletra seva i se sentia il·lusionada amb el projecte, Alías ha continuat teixint música i poemes, i ha acabat creant un espectacle lluminós i emotiu en què la paraula d’Abelló pren nous matisos i reflexos i la música s’amara de la dicció d’aquesta gran poetessa.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".