Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer de la Riera de Sant Miquel, 59
08006 Barcelona
Barcelona
Metro Línea 3 - Parada Diagonal FF.CC. - Parada Gràcia

+ conciertos en La Sonora de Gràcia

+ conciertos en BarcelonaMODERN BYGONES (Blues / Folk / Jazz / Acústic)


22:00h.
Bookmark and Share
Comentar

blues, jazz, americana, bluegrass
https://soundcloud.com/modern-bygones


Duo musical amb seu a Seattle (EEUU). Concebut el 2015 pel compositor, guitarrista i vocalista Cameron Armstrong i la multi-instrumentista i vocalista Caitlin Belem. El seu so respecta les arrels tradicionals nord-americanes i les mescla amb un so més actual amb la voluntat de cercar noves vies per a la creació del seu propi estil.

Cameron Armstrong:
Guitarrista , cantant i compositor amb seu a Seattle que irradia una veu artística diferent a través de les seves innovadores i versàtils interpretacions musicals. Armstrong navega pels regnes de folk americà, jazz , blues i bluegrass, tractant d'unir a aquests gèneres un estil de joc coherent i únic. A Seattle, Cameron ha tocat pràcticament a tot arreu així com a altres indrets dels Estats Units i Europa. Actualment es presenta com a cofundador i compositor del popular duo Modern Bygones però és també el guitarrista de trio de jazz Honeysuckle Rye i de la banda de pop orquestral Sebastian and the Deep Blue.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".