Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaANTHONY STRONG & THE BARCELONA JAZZ ORQUESTRA presenta On a Clear Day (jazz)


20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 22 euros. Anticipadas: 18 euros.
Puntos de venta: https://www.codetickets.com/jamboree/ca/web/4600/
Bookmark and Share
Comentar

Anthony Strong veu i piano, Dani Alonso trombó i direcció musical, Matthew Simon, Ivó Oller, Alberto Pérez i Jaume Peña trompetes, Víctor De Diego, José Aladid, Xavier Figuerola, Lluc Casares i Jaume Badrenas saxos, Jordi Giménez, Josep Tutusaus i Sergi Vergés trombons. Ignasi Terraza piano??, Nono Fernández contrabaix, Jean-Pierre Derouard bateria.

La figura del crooner és una espècie que escasseja dins la fauna i la flora del jazz actual. Per aquest motiu quan apareix un exponent com Anthony Strong cal preservar-lo i donar-li el tracte i l’atenció que es mereix. Aquest britànic de veu versàtil i formació pianística avançada és un dels comptats exemplars de crooner que en ple segle XXI manté vius els referents de Sinatra, Nat King Cole o Tonny Bennet i els porta al seu terreny. L’oportunitat de gaudir-lo en la proximitat d’un club de jazz i sota l’escalf d’una big band de luxe com la Barcelona Jazz Orquestra amb la qual l’endemà es presenta al Festival de Jazz de Marciac, és única. No convé desaprofitar-la.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".