Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaJamboree 'Sona Bonito':
CEU (jazz)20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 25 euros. Anticipadas: 22 euros.
Puntos de venta: https://www.codetickets.com/jamboree/ca/web/4553/
Bookmark and Share
Comentar

Maria do Céu Whitaker Poças, veu. André Bourgeois, productor. David Bovee, guitarra. Thomas Salgado Harres, bateria. João Cardodo Leão, teclats. Lucas da Silva Martins, baix.

Un dels constants desafiaments que afronten els artistes és el de la renovació, però això no sembla ésser un problema per a la cantant brasilera Céu, que s’ha consagrat com una de les veus més personals i úniques que ha generat la rica escena del país amazònic abordant projectes ben diversos. Després de la joia del seu primer disc va venir “Vagarosa” i més tard “Caravana Sereia Bloom”, un magnífic viatge musical per carretera. Ara, es reinventa amb “Tropix” (Six Degree Records), un àlbum en què el ritme torna a un lloc preeminent. Buscant un so amb més força, sobretot a nivell rítmic, Céu ha demanat ajuda al francès Hervé Salters, també conegut amb el sobrenom General Elektriks. També ha comptat amb la col·laboració de Pupillo, un dels productors més preuats del país i baterista de Naçao Zumbi, grup brasiler de llarguíssim recorregut. Amb ells, Céu ha aconseguit fer realitat un somni, un disc que combina els conceptes “tropical” i “píxel” i que ens transporta a la segona meitat del segle passat: al trip hop dels 90 i l’R&B dels 80. Una estrella per a assaborir a la distància curta i cloenda de luxe pel cicle ?Sona Bonito’.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".