Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Conciertos > RAN RAN RAN + LEONMANSO EN ALMO2BAR
| Iniciar Sesión |


Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer de Bruniquer, 59
08024 Barcelona
Barcelona
Metro Línea 4 - Parada Joanic

+ conciertos en Almo2bar


+ conciertos en Barcelona


      Connexions:
RAN RAN RAN
+ LEONMANSO21:00h. ENTRADA: 8 euros.


Bookmark and Share     Comentar


Ran Ran Ran

Sorgits de les cendres de Tired Hippo i bregats al cau Hi Jauh USB del Poblenou, Ran Ran Ran és la nova encarnació amb la que Ferran Baucells importa l’esperit de l’americana i s’empapa de la tradició del folk per acabar coquetejant amb l’electrònica. El projecte, completat per Jordi Farreras a la percussió, ha donat de si tres enigmàtiques maquetes (Més brots, Tot ok stop i L’Encyclopédie) que s’han convertit en la matèria prima del seu primer disc, que apareixerà properament sota el segell Bankrobber.

Ferran Baucells, veu, guitarra, ipad i harmònica
Jordi Farreras, bateria i percussióLEONMANSO

Des de Menorca arriba Leonmanso amb el seu segon disc, Jardins de brutes basses(Velomar Records, 2014): un nou déu amb barca, sant de l’harmònica, apòstol de la playstation, que amb les seves cançons et convida a perdre’t dins un laberint d’animals i familiars, trens de dibuixos, festes a casa, personatges perduts pels carrers de Ciutadella, hotels, absenta, caramels i flors! Leonmanso és el diamant en brut de l’illa menor. És el músic que convidaries a la teva festa amb un univers personal compost d’anècdotes màgiques, vivències íntimes i pensaments universals.

Llure Marquès, veu, guitarra i harmònica


No hay ningún comentario


Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión


¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

INICIAR SESIÓN

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".

E-mail
Contraseña
  Olvidé mi contraseña


Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2020 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso