Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Conciertos > TIM BLUHM & SCOTT LAW EN ROCKSOUND
| Iniciar Sesión |

Carrer Almogàvers, 116
08018 Barcelona
Barcelona
Metro Línea 1 - Parada MarinaMetro Línea 4 - Parada Bogatell

+ conciertos en Rocksound


+ conciertos en Barcelona


      ¡CANCELADO!

TIM BLUHM & SCOTT LAW21:00h. ENTRADA: 10 euros.


Bookmark and Share     Comentar


Tim Bluhm és conegut com el líder cantant i compositor de la banda californiana The Mother Hips, així com a teclista, guitarrista i productor de Nicky Bluhm and The Gramblers.
La seva passió creativa es manifesta donant a les seves cançons espai per parlar per elles mateixes, a vegades tractant temes personals, històrics o més tòpics. Amb cançons intel·ligents, subtils i pràctiques alhora, els seus concerts són emotius, al·legòrics i sense artifici: poèticament introspectius.
El seu so amb forta personalitat Californiana, l’ha portat a
actuar en varies ocasions amb diferents membres de la mítica banda californiana The Grateful Dead.


El multifacètic guitar-master, cantant i compositor Scott Law, és venerat per la revista Acoustic Guitar Magazine i considerat com un dels millors en l’estil “flatpicker”.
Respectuós i innovador tant en l’acompanyament com en la melodia, és molt apreciat per la seva gran capacitat d’enaltir potencialment les seves col·laboracions, amb una il·limitada capacitat d’improvisació.
Amb cançons originals i melodies evocadores, la seva creativitat imbuïda de rock, rhythm–blues, country i bluegrass, t’empeny a latituds inoblidables...
L’ Scott actua regularment al Jam-Bar de San Francisco Terrapin Crossroads, amb el baixista co-fundador dels Grateful Dead Phil Lesh.


No hay ningún comentario


Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión


¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

INICIAR SESIÓN

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".

E-mail
Contraseña
  Olvidé mi contraseña


Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2020 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso