Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer Sicilia, 321
Barcelona
Barcelona
TEL. 93 458 41 30
Metro Línea 4 - Parada JoanicMetro Línea 5 - Parada Sagrada Família

+ conciertos en Centre Cívic La Sedeta

+ conciertos en BarcelonaFestigàbal 2015:
JOAN COLOMO I LA RADIOFóRMULA
+ LAS RUINAS
+ DOFí MALALT
+ ANARQUIA éS INDEPENDèNCIA21:00h. Entrada libre
Bookmark and Share
Comentar

Joan Colomo i la Radiofórmula

Des del nostre punt de vista, els principals motius que han empès en Joan a fer això de la Radiofórmula són els següents:

1. L'èxit rotund amb què reinterpretava espontàniament versions de Sangtraït o Shakira durant els seus concerts en el passat.
2. Les seves diversíssimes influències: de Stephen Malkmus a Pere Tàpies.
3. Les males companyies: el Guille i el Xavi Sirles se saben cada maleïda cançó i arriben a totes les notes.

Com diu l'etiqueta de l'Anís del Mono: Es el mejor. La ciencia lo dijo y yo no miento.

Las Ruinas

Al final del dia un arriba a la conclusió que l'Edu Chirinos és el millor cronista de la Barcelona post-moderna-pre-apocalíptica. El Serrat d'ara. Hi ha algun títol de disco més descriptiu del desconcert que estem vivint que Butano! (El Genio Equivocado, 2010)?

Des d’aquell primer elapé, cada any en treuen un de nou, heavy-pop —en diuen ells— imperfecte ple d'encerts i veritats explicades amb una visió i ironia pròpies que et fan riure, pensar i moure el cu-cu tot alhora.

Dofí Malalt

El dofí és un ésser especial. Encara no ha gravat cap disc i navegant es troba ben poca cosa sobre ell. Normalment toca sol i cada vegada és més malcarat. Al Festigàbal tocarà acompanyat per una banda que donarà cos a unes cançons que habitualment presenta despullades.

Anarquia és independència

Anarquia és independència és una obra de teatre feta a partir d’arquetips psicotímics i de psicologia evolutiva barata. Com, d’altra banda, estan fetes totes les obres que hi ha actualment en cartellera. L’única peculiaritat d’Anarquia és independència és que NO és cap obra de teatre i que NO està feta a partir de cap patró psicològic sistèmic ni cap situació artificialment acotada. Quatre poetes, cantaires, intèrprets, quatre ballarines voladores llençant frases com punyals, llançant versos que són dinamita per l’ànima. Núria Martínez-Vernis, David Caño, Roger Pelàez i Martí Sales. L’oralitat que esquerda, el ritme vocal que distorsiona.


https://www.facebook.com/pages/Joan-Colomo/241399100607
lasruinas.bandcamp.com
famelic.com/grups/dofi-malalt/
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".