Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaENRIC HERNàEZ presenta Cançó per a Helena (jazz)


20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 12 euros. Anticipadas: 10 euros.
Puntos de venta: https://www.codetickets.com/jamboree/ca/web/4244/
Bookmark and Share
Comentar

Enric Hernàez veu i guitarra, Javi Garrabella baix, Max Villavecchia piano, Gabriel Amargant saxo i arranjaments, Òscar Latorre trompeta, Isidre Palmada trombó, Josep Cordobés bateria, Mercè Serramalera i Anna Ferrer veu.

El cicle “Cantades al Jamboree” s’obre aquest dimarts amb una de les propostes d’esperit més jazzístic parides per un dels autors més compromesos amb el calat poètic i l’originalitat musical de la seva obra. Es tracta d’Enric Hernàez, que amb el seu nou disc “Cançó per a Helena” ha donat un pas endavant en la seva carrera aportant la maduresa i la serenor que li concedeixen més de tres dècades d’experiència. Sota l’escalf d’uns músics que provenen la majoria de l’escena del jazz, Hernàez ha concebut un farcell de noves cançons ideals per gaudir-les a cau d’orella com només es pot fer en la proximitat màxima que facilita el Jamboree.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".