Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaCentenari Muddy Waters:
BOB MARGOLIN (USA) & TOTABLUES BAND (jazz)21:00h. ENTRADA: 18 euros. Anticipadas: 16 euros.
Puntos de venta: https://www.codetickets.com/jamboree/ca/web/4237/
Bookmark and Share
Comentar

Bob Margolin guitarra i veu, ?Tota’ harmònica, Martin J. Merino guitarra, Cristian ?Poyo’ Moya piano, Jose Pilar baix, Eduardo Neto bateria.

Aquest 2015 els amants del blues es troben de celebració per a commemorar el centenari del naixement de Muddy Waters, el gran referent del so Chicago Blues. El Jamboree també vol participar de la festa i per aquest motiu porta al seu escenari  en sessió única i exclusiva el guitarrista Bob Margolin, músic de la Muddy Waters Blues Band des de 1973 fins a 1980. Fidel a l’esperit del seu mestre, Margolin ha mantingut viu el seu llegat i això li ha comportat el Blues Music Award l’any 2008 al millor guitarrista i al millor acústic l’any 2012. La banda que li farà costat en aquesta ocasió és la hispano-argentina Tota Blues Band, una autèntica garantia per a tots els amants del so South-side from Chicago. A banda de tot plegat, rebrà l’acollida que es mereix com a soci d’honor de la Societat de Blues de Barcelona.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".