Clica aquí para ampliar la imagen


Avinguda Paral·lel, 62
08001 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 324 84 94
Metro Línea 2 - Parada Paral·lelMetro Línea 3 - Parada Paral·lel

+ conciertos en BARTS

+ conciertos en BarcelonaGrec 2015 Festival de Barcelona:
LISANDRO ARISTIMUñO (Folk)21:00h. ENTRADA: Desde 18 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Els sons folk d'arrel, però també el pop, el rock i l'electrònica són els ingredients principals de la recepta musical de l'argentí Lisandro Aristimiño, programat al Grec 2015 a petició dels espectadors del Festival.

Porta la terra a la sang i segur que recorda perfectament la seva infància a una província del Nord de la Patagònia, d'aquí que a la seva música enfonsi les arrels al folklore argentí. Tot i això, el seu so no és tradicional, sinó que constitueix una barreja de pop i rock en la qual no falta un toc electrònic que el connecta amb públics joves i moderns de tot el món. La prova és que els barcelonins han votat intensament la seva candidatura en el procés de selecció d'artistes que va obrir la promotora Cooncert. Així han aconseguit que aquest fill d'un director de teatre i músic i una actriu pugi a l'escenari del BARTS per interpretar la seva música, amb la qual ha enregistrat fins al moment cinc discos, entre els quals l'últim, editat el 2012 i titulat Mundo Anfibio. Nominat als Grammys Llatins d'aquell any, l'any següent el disc va guanyar el premi Gardel al millor àlbum pop rock alternatiu. El mateix Aristimuño és un gran defensor i divulgador dels sons independents i alternatius d'aquí que hagi creat el servei "Música Sin Fines de Lucro" (M.S.F.L.) que, des del seu web (www.lisandroaristi.com/msfl) dóna veu a artistes emergents.

Una coproducció de Cooncert.com
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".