Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Conciertos > FÈLIX ROSSY + OFRI NEHEMYA + BEN SOLOMON + ...
| Iniciar Sesión |


Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree


+ conciertos en Barcelona


      All Young Stars, The Futur Is Now!
FÈLIX ROSSY - OFRI NEHEMYA - BEN SOLOMON - DAVIS WHITFIELD - PEDRO CAMP (jazz)20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 12 euros. Anticipadas: 10 euros.
Puntos de venta: https://www.codetickets.com/jamboree/ca/web/3866/


Bookmark and Share     Comentar


Fèlix Rossy trompeta, Ofri Nehemya bateria, Ben Solomon saxo, Davis Whitfield piano, Pedro Campos contrabaix.

Pocs músics poden lluir en el seu historial el fet d’haver compartit escenari amb Brad Mehldau, Kurt Rosenwinkel, Mark Turner o Chris Cheek quan encara no havien complert els 15 anys. La precocitat de Fèlix Rossy, però, no és una qüestió de prodigis o altres eventualitats, sinó de la passió per la bona música que ha respirat des del bressol i que forma part intrínseca de la seva vivència. Una passió que ara l’ha portat a invertir els seus estalvis de joventut per a formar un autèntic supergrup amb músics que, com ell, representen el futur del jazz en plena acció. Els escollits són els israelians Ofri Nehemya –bateria d’Eli Degibri– i el saxofonista Ben Solomon (Wallace Roney), el pianista nord-americà Davis Whitfield i el contrabaixista Pedro Campos. Un quintet d’autèntiques ?joves estrelles’ que, de ben segur, portaran al Jamboree la frescor i la inquietud d’un jazz revulsiu cuinat per complet durant el segle XXI.


No hay ningún comentario


Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión


¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

INICIAR SESIÓN

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".

E-mail
Contraseña
  Olvidé mi contraseña


Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2020 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso