Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer La Rasa, 64
Terrassa
Barcelona


+ conciertos en Faktoria d'Arts La Rasa

+ conciertos en BarcelonaCurtcircuit 2014:
ELS CATARRES
+ GERMÀ NEGRE (Mestís)21:30h. ENTRADA: 8 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Els Catarres presenten a Germà negre el 14 de març a la Faktoria d'Arts (Terrassa) dins la segona edició del Curtcircuit 2014!


ELS CATARRES

Amb només dos discos i un EP, Els Catarres s’han convertit en una de les bandes més populars i seguides de Catalunya i un grup fixe al circuit de festes majors i festivals del país. La descàrrega gratuïta dels seus discos des del seu web, la interacció amb el públic a través de la xarxes socials, i sobretot, un directe explosiu són les claus que expliquen l’èxit del grup.
Postals, el seu segon disc, ha estat un començar de zero. Un repertori completament nou i una formació renovada i ampliada amb una secció de vents i una bateria. La fórmula era la mateixa: sonoritat acústica, a cavall del folk i el pop, amb tocs de reggae, country, corrido i bossanova, però amb els canvis han guanyat en intensitat festiva i energia ballable, i els seus concerts, com s’ha demostrat al llarg de la gira, han esdevingut autèntiques celebracions des del primer tema als visos.

GERMÀ NEGRE

L’espectacle de Germà Negre assegura ballarusques, somriures i festa amb aquesta trepa d’arriats que repassen un repertori de musiques del país amb sonoritats de folk castís. En el seu repertori hi podem trobar tot tipus d’adaptacions de cançons tradicionals i populars, plenes d’arranjaments propis i amb un clar aire festiu que fan dels seus concert una autèntica festa popular.
Aquests amants del folk català saben sorprendre amb temes d’autors més recents com Quico Pi de la Serra i Ovidi Montllor, els antics Dusminguet, Quimi Portet o Pomada, sempre fidels a l’estil propi de Germà Negre: perversió de les lletres i arranjaments explosius.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".