Carrer Palau de la Música, 4-6
08003 Barcelona
Barcelona
Metro Línea 1 - Parada UrquinaonaMetro Línea 4 - Parada Urquinaona

+ conciertos en Palau de la Música Catalana

+ conciertos en BarcelonaConcert Cloenda 11è San Miguel Mas i Mas Festival:
ANDREA MOTIS & JOAN CHAMORRO & Friends (jazz)21:00h. ENTRADA: 30 euros.
Puntos de venta: https://vendaentrades.palaumusica.org/SeleccionZonas.asp?id=%22&Idioma=cat&Ciclo=PELAI&Temporada=2012&Funcion=02
Bookmark and Share
Comentar

Andrea Motis veu, saxos i trompeta, Joan Chamorro contrabaix i saxos tenor i baríton, Ignasi Terraza piano i orgue hammond, Josep Traver guitarres, Esteve Pi bateria.

The Young Band:

Eva Fernández saxos, Iscle Datzira saxo tenor, Elia Bastida violí, Carla Motis guitarra, Marc Martín piano, Arnau Julià bateria.

Friends:

Víctor de Diego saxo tenor, Enrique Oliver saxo tenor, Fredrik Carlquist saxo tenor, Pablo Arias saxo alt, Josep Mª Farràs trompeta, Fèlix Rossy trompeta, Raynald Colom trompeta, Josep Tutusaus trombó, Christoph Mallinger violí, Jordi Bonell guitarra, David Mitchell guitarra, David Mengual contrabaix, Garry Finister contrabaix, Xavi Hinojosa bateria.

La parella Andrea Motis-Joan Chamorro ha esdevingut el fenomen musical més impactant dels darrers anys en l’escena jazzística del país. No tan sols han demostrat que el jazz és una música apta i oberta a tots els públics, sinó que han compartit la seva passió amb totes les generacions de músics que han estat valedors d’aquest gènere des dels registres més diversos. Per aquest motiu el San Miguel Mas i Mas Festival ha volgut fer-ho explícit amb un concert de cloenda que suposa la celebració de la gran festa del jazz al Palau de la Música Catalana.

Una proposta exclusiva que concentra en una única nit i un únic escenari les sessions que al llarg de tot l’any han exhaurit entrades a la històrica sala Jamboree de Barcelona i que aplega tots aquells ?amics’ i excel·lents músics amb els que han compartit experiència. 

Amb el quintet que lideren Andrea Motis i Joan Chamorro com a grup amfitrió, l’escenari del Palau de la Música Catalana es convertirà en el providencial expositor del passat, el present i el futur del jazz més arrelat a Catalunya a través de les primeres figures que han escrit la història i dels que estan cridats a ser els seus successors.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".