Passeig de Santa Madrona, 36
Barcelona
Barcelona
Metro Línea 1 - Parada EspanyaMetro Línea 3 - Parada EspanyaFF.CC. - Parada Espanya

+ conciertos en Teatre Grec

+ conciertos en BarcelonaGrec 2013 Festival de Barcelona:
JA T’HO DIRÉ22:00h. ENTRADA: 28 euros.
Bookmark and Share
Comentar

El grup menorquí Ja T’ho Diré actuarà a Barcelona deu anys després de la seva separació. Aquest concert forma part de la seva gira Mos tornam a trobar, que va iniciar-se a finals de juny amb dos concerts massius a La Mirona de Salt que van rebre elogis tant de públic com de premsa.

Els darrers concerts seran el 6 de juliol a Porreres i el 19 de juliol a Ciutadella, la seva ciutat natal. El darrer concert serà sense cap mena de dubte molt emoti, ja que es realitza a la ciutat natal dels Ja T’ho Diré. De fet, aquest concert a Ciutadella ha hagut de canviar d’ubicació i passarà a realitzar-se a una extensa i còmode superfície verda a l’aire lliure de la zona industrial Son Gabriel, dins de la ciutat.

Ja T’ho Diré va anunciar la seva dissolució l’any 2003, 17 anys després del seu naixement. El comiat va constar de cinc concerts: l’11 de setembre a l’Arc de Triomf de Barcelona, el 29 de novembre a la Sala Clap de Mataró, el 19 de desembre a la Sala La Mirona de Salt, el 20 de desembre a la Sala Assaig de Palma i l’últim, el 27 de desembre al Pavelló Municipal d’Esports de Ciutadella de Menorca.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".