Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaNEDA & LABUTIS JAZZ QUARTET (jazz)


20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 10 euros. Anticipadas: 8 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Neda Malunaviciuté, veu, flauta. Vytautas Labutis, saxos. Leonardas Beksa, teclats. Eugenijus Kanevicius, contrabaix. Darius Rudis, batería.

Es tracta d’una de les formacions més destacades i amb més consistencia del panorama jazzístic lituà. Fundat l’any 1990 Labutis Jazz Quartet porta més de dues dècades defensant una proposta que ha anat en clara progressió des d’un punt de partida on es combinava el jazz clàssic amb les sonoritats d’arrel, la rítmica funk i fins i tot la llibert improvisatòria del free. El seu repertori està farcit de peces originals la majoria d’elles extertes del seu darrer disc, Sounding City. Un atractiu afegit al quartet experimentat és la participació de la flautista i cantant Neda Malunaviciuté, també d’arrels lituanes i iniciada al gènere pel gran jazzamn Vinius Vladimiras Cesakinas. Està considerada una de les vocalistes més importants del seu país i la seva veu i instrument formen un sol cos i està considerades una de les jazzwoman més rellevants del país bàltic. Les seves interpretacions desborden creativitat i expressivitat. 
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".