Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Conciertos > LOS CHONDERS + DRINK HUNTERS EN ATENEU POPULAR 9BARRIS
| Iniciar Sesión |Carrer Portlligat, 11-15
08042 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 353 95 16
Metro Línea 4 - Parada Roquetes

+ conciertos en Ateneu Popular 9Barris


+ conciertos en Barcelona


      LOS CHONDERS
+ DRINK HUNTERS22:00h. Entrada libre


Bookmark and Share     Comentar


Nou Barris Naits

Concert doble: Los Chonders i Drink Hunters al nou Lokal de L'Ateneu. A ballar!

Una nova cita de Nou Barris Naits al nou Bar-Lokal de L’Ateneu. Les NBN són unes programacions habitualment musicals, amb un marcat accent de territori, i que ens serveixen de punt de trobada per impulsar projectes culturals i socials. I per passar-ho bé compartint inquietuds i espais festius fets per a la gent i des de la gent.

Ah i amb l'entrada lliure!Los Chonders, entrevistats al programa Emergents de ràdio RSK, de Nou Barris.

Els Chonders, un grup de rabiosíssima emergència sorgits de 9 Barris. Porten poques actuacions però ja s'han guanyat la fama d'instaurar la festa, l'humor i el color allà on els criden. Defineixen el seu estil com a RockShow i estan marcats per grups que han escoltat tota la vida com Alaska i Loquillo fins a superestrelles internacionals des de The Who a Limp Bizquit. També participants del 9Barris Motor Music Festival.
(Emergents, Ràdio RSK)Drink Hunters és una barreja de punk-rock agressiu amb tocs celtes de pensaments ingovernables, sense deixar de banda l'esperit salvatge i festiu irlandès. La idea va sorgir fa uns 4 anys al dirigir la música que ja dúiem temps fent cap a un altre camp totalment diferent com és el del folk. I així, a cop d'arquet, tecles, cordes i bombo, vam arribar a fusionar aquests dos estils. Les infulències més significatives pel grup han sigut: Great big sea, Flogging molly, Dropkick murphys, entre moltes d'altres.


No hay ningún comentario


Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión


¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

INICIAR SESIÓN

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".

E-mail
Contraseña
  Olvidé mi contraseña


Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2019 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso