Carrer Portlligat, 11-15
08042 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 353 95 16
Metro Línea 4 - Parada Roquetes

+ conciertos en Ateneu Popular 9Barris

+ conciertos en BarcelonaNou Barris Naits:
MOROSITO22:00h. Entrada libre
Bookmark and Share
Comentar

Una nit especial de Nou Barris Naits que inclurà un sopar de les cooperatives de 9 barris, un mercat d’invercanvi… i molt més, per cooperar i gaudir d’un espai comú i d’un espectacle tots junts. En col·laboració també amb Can Masdéu. Més informació en breu a www.ateneu9b.net

I gaudirem també del concert de presentació del primer disc de Morosito, un grup de música de Barcelona que un dia de 2010 decideixen embarcar-se en un projecte totalment fet des del carinyo i les ganes de compartir. Poc a poc han anat creant les seves pròpies cançons, amb influències musicals molt diverses, estils que van des de la rumba, el reggae, el rock i influències de grups com Los Mártires del Compás, Los Delinqüentes, Kiko Veneno, Pata Negra, etc.

Aquest any ens presenten aquestes cançons amb uns convidats de luxe com són Mario Roca (Sundaché), Flor Inza (La Troba Kung-fu), Pau Josa (Pastora), Francesc Vives (Electric Gozzarella), Carlitos Mateos (Reopla).

Morosito són: Javi Martinez ‘Moro’ (veu), Jose Luis ‘Sito’ (guitarra espanyola), Edu Flores (guitarra elèctrica), Jaume Fite (baix elèctric) i Manel Cabello (cajón).
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".