Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaGIULIA VALLE - 'Líbera’ - Jamboree Jazz Lab Experience (jazz)


20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 10 euros. Anticipadas: 8 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Giulia Valle contrabaix i composició. Pablo Selnik flautes, David Pastor trompeta, fiscorn i efectes, David Soler guitarres, Oriol Roca bateria.

CONVIDATS: Rusó Sala veu,  Dani Domínguez bateria i Edurne Arizu acordió.

Líbera és una nova banda en la que la compositora i contrabaixista Giulia Valle ha creat un so de grup a partir de les seves pròpies referències en el camp del rock, la rumba, el trance i el deep techno. Una combinació explosiva on també intervé la màgia del llenguatge improvisat I la pròpia Valle mostra les seves credencials des d’una vessant fins ara desconeguda. A través d’aquests laboratoris dels dimarts de febrer al Jamboree, cada sessió promet oferir una ració ben diferent d’aquesta singularitat tant a nivell solista com de sonoritat de grup. Una exploració permanent en la creació sonora en mans d’una de les creadores més inquietes i imprevisibles de la nostra escena musical. Tant conreadora del groove com de l’electrònica, de la senzillesa acústica com de la introspecció contemporània. Un projecte que a més disposa de la complicitat d’uns músics absolutament còmplices i de primaríssim nivell. 

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".