Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer Nou de la Rambla, 113
08004 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 441 40 01
Metro Línea 2 - Parada Paral.lelMetro Línea 3 - Parada Paral.lel

+ conciertos en Apolo

+ conciertos en BarcelonaCaníbal Sound System:
MYSTIC SOULDIERS live!
+ DJ MAMAYÉ24:30h. ENTRADA: 12 euros. con consumición.
Comentar

Mystic Souldiers: facebook.com/thereggaesoldiers

Caníbal: universocanibal.com

Banda creada per Irie Souljah, cantant i compositor profundament influenciat per la música jamaicana dels anys 70, 80 i 90, acompanyat per Indra Vila, bateria que ha depurat el seu estil amb una estància a Jamaica aprenent dels mestres Style Scott i Leroy Horsemouth Wallace, Marius Alfambra a la guitarra format en la vesant mes soul i blues, Pau Dangla de formació mes clàssica, Alejandro Camacho autodidacta, Eric Vidal, percussionista format a Cuba, Josep Blanes, trombonista, Carlos Santos al saxo i Gerard Casajus (Chalart 58) experimentat músic, tècnic i productor són els components del grup.

Mystic Souldiers neix amb l’intenció de continuar amb el llegat dels grans grups de l’història de la música jamaicana com The Wailers, Roots Radics, Black Uhuru o Aswad. Aquesta formació catalana busca oferir al públic, Reggae de qualitat, sense fusions, Roots i Dub sense concesions. Es presenten amb un directe sòlid i contundent, on bateria i baix es combinen a la perfecció amb la sincopa de guitarres, teclats i les dolces harmonies de la secció de vents, i on la veu d'Irie Souljah, juga el paper de guia en aquest viatge musical. No oblidem la part tècnica on Gerard Casajus aporta la nota de color amb els seus dubs plens d’ecos, reverberacions i delays. Amb un missatge conscient i en moltes ocasions reivindicatiu, les lletres i les cançons volen reflexar la realitat que s’esta vivint actualment arreu del món.

Durant els últims anys aquesta formació ha anat adquirint expreriència escenari rera escenari, compartint cartell amb algunes llegendes de la música jamaicana com ara Israel Vibration, The Pioneers o Abyssinians entre altres. Durant l'any 2012 creix la necessitat de plasmar en un disc totes les vivències acumulades durant aquests anys, és en aquest procés on la banda es disposa a llençar el seu primer EP format per 4 cançons i 4 Dubs on el gran referent del Roots Reggae Roberto Sánchez s’ha fet càrrec de les mescles i ha donat els últims retocs.

La banda treballa ja en l'elaboració del seu primer LP que té previst per l’estiu de 2013, així com en el rodatge d'un videoclip i una gira de presentació, on poder acostar-se al seu públic fidel i donar-se a conèixer a tots el amants de la bona música.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".