Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaMARC MARTIN TRIO featuring JOSEP Mª FARRàS
+ JOAN CHAMORRO - L’Aposta Jamboree (jazz)20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 10 euros. Anticipadas: 8 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Marc Martín piano, Josep Mª Farràs trompeta, Joan Chamorro saxos tenor i baríton, Pedro Campos contrabaix, Arnau Julia bateria. 

La tradició el jazz a Catalunya segueix nodrint a les noves generacions que atretes pel concepte i la singularitat del seu llenguatge s’atreveixen a obrir-se camí articulant les seves pròpies propostes. Una de les formacions de recent creació en aquest aspecte és la que lidera el jove pianista Marc Martín, un trio que segueix els preceptes formals del gènere jazzístic i que l’imprimeix la frescor i la desimboltura de la joventut. Aquesta nit a més tindran l’oportunitat de posar els seus coneixements a prova compartint escenari amb dos consumats i experimentats jazzman de la nostra escena com són el veterà trompetista Josep Maria Farràs i el reconegut saxofonista Joan Chamorro. Una vetllada on el jazz tornarà a demostrar-se la música de la sorpresa amb la combinació de mestres i deixebles en l’escenari històric del Jamboree.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".