Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaDAVID PASTOR & A LA BIG BOM BAND - Big Jamboree (jazz)


20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 10 euros. Anticipadas: 8 euros.
Bookmark and Share
Comentar

David Pastor, Alba Careta, Pili Monrós, Ricard Font, Albert Moreno, Òscar Latorre, Pere Moncunill trompetes, Roger Andorrà, Albert Carrique, Gerard Sibila, Esteve Lleyda, Joan Sierra, Oriol Puig saxos, Roger Giménez, David Bernal, Alba Serra, Pol Vilar, Joan R. Quirante trombons, Martí Riera guitarra, Josep Haro piano, Roger Santacana vibràfon, Victor González baix, Josep Cordobés bateria 

Pepe F. Balasch direcció.La sonoritat d’una big band és la màxima celebració del jazz. Però si a més això succeeix dins una cava de jazz la intensitat és insuperable. Si vols viure l’experiència d’escoltar 22 músics a cau d’orella no perdis l’oportunitat de baixar les escales del Jamboree per a compartir una vetllada amb l’espectacular Big Bom Band. Presenta el seu segon disc sota la direcció de Pepe F. Balasch i amb la participació com a il·lustre convidat del trompetista valencià David Pastor. Un assortit de temes propis combinats amb arranjaments sobre peces de Pat Metheny o Dave Holland vesteixen la personalitat d’una formació  que s’ha bregat al costat de primeres figures com el trompeta Mike P. Mossman o el trombonista Luis Bonilla, entre altres.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".