Clica aquí para ampliar la imagen


Gran de Gràcia, 36
08012 Barcelona
Barcelona
Metro Línea 3 - Parada FontanaMetro Línea 5 - Parada Diagonal

+ conciertos en Alfa Bar

+ conciertos en BarcelonaGASION


21:30h. ENTRADA: 5 euros. Socis del TR3SC entrades gratuïtes limitades a la web
Comentar

Després d’editar tres treballs discogràfics sota el nom d’El Fill del Mestre i d’editar un primer disc, Les cançons urgents (Khlämor, 2011), amb el seu cognom, Gasion ens sorprèn amb cinc noves cançons que ens presenta en forma d’EP.

A Un altre ahir hi trobem un Gasion que gaudeix de les cançons i de la música com si cantés de nou per primer cop. Continua incansablement buscant aquella melodia que encaixi perfectament en cada acord, i ho aconsegueix amb escreix. La veu agafa un paper prioritari i les paraules sonen més clares.
Versiona Miquel Àngel Tena («Al Turó de cada vila»), on l’acompanyen les veus de Xavier Baró i Meritxell Gené, i continua amb la tradició d’incloure una versió per disc, que ja va començar en el seu primer treball, 78.

Vesteix musicalment el poema d’Amat Baró «Cançó de la fi de l’estiu», que al disc Les cançons urgents es va disfressar d’una peça instrumental anomenada «Cançó per a una pel·lícula muda», i que aquí torna a la versió original.

Gravat a L’Exili dels Amants (Alpicat) amb un so i una producció que s’apropa com mai a la sonoritat que Gasion ofereix en directe, Un altre ahir és, sens dubte, de nou, un pas endavant en la carrera d’aquest inquiet creador.

Lleidatà del 78, debuta en el món discogràfic l’any 2006, després d’haver passat per bandes com Kap de boig o Tila, sota el nom d’El fill del mestre, amb l’album 78 (Satchmo,06), el disc rep l’aprovació immediata de la crítica i el públic i aquell mateix any ja forma part del cartell de la majoria de festivals del país. L’any 2007 edita Aquella estranya mania de creure en la vida (Quadrant, 07) disc que el porta fins a L’Habana (Cuba) en la clausura del festival de cançó Barnasants. L’any 2010 després d’una llarga etapa de gestació edita Ha calat foc a la casa (Khlamor,10), disc amb el qual despedeix el seu pseudònim en tres concerts al Cafè del teatre (Lleida) on interpreta per ordre cada un dels discos editats. Ja amb el seu cognom, Gasion, edita Les cançons urgents (Khlamor,11) gràcies a l’aportació dels seus seguidors, per la via del micromecenatge. L’octubre de 2012 edita Un altre ahir un Ep amb cinc noves cançons.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".