Palau de la Música Catalana

Carrer Palau de la Música, 4-6
08003 Barcelona
Barcelona
Metro Línea 1 - Parada Urquinaona Metro Línea 4 - Parada Urquinaona

Web oficial

+ conciertos en Barcelona


Ver mapa más grande


Conciertos  Febrero ‘ 05:

VI Festival Mil.lenni The London Community Gospel Choir (Gospel)
ENTRADA: De 15 a 39 euros.
<- Bazil Meade, juntament amb Lawrence Johnson, Delroy Powell i John Francis. LCGC va fer història en oferir el primer concert d’un cor de gospel al Regne Unit.

VI Festival Mil.lenni Lucio Dalla (Bologna-04/03/1943)
ENTRADA: De 18 a 72 euros.
Després va passar al clarinet en bandes de Jazz. En 1963 es va iniciar com cantant, gravant alguns discos d'estil "soul" sense major èxit, fins a que al 1966 va debutar en San Remo amb "Paff... Bum", compartida amb The Yardbirds, amb Jeff Beck com gu

VI Festival Mil.lenni Viatge a New Orleans Barcelona Swing Serenaders (Jazz) + New Orleans Blue Stompers (Jazz) + Artistes convidats Ignasi Terraza (piano) + Ricard Gili (trompeta i veu) + Erwyn Seerutton (bateria i veu) + Dani Alonso (trombó) + Josep Maria Farràs (trompeta) + Oriol Romaní (clarinet i direcció)
ENTRADA: De 15 a 39 euros.
NOBS: Pepe Robles (trompeta). Oriol Romaní (clarinet). Òscar Font (trombó). Albert Romaní (banjo). Fèlix de Blas (tuba). Marcelo de Castro (washboard).

VI Festival Mil.lenni La Locomotora Negra (Jazz)
ENTRADA: De 15 a39 euros.
Presenta un estil proper al jazz negre en les seves vessants més populars. Pren com a models les orquestres més famoses de l’època swing, com les de Fletcher Henderson, Duke Ellington, Count Basie, etc..

VI Festival Mil.lenni Georges Moustaki (Alexandria /Egipte) (Cançó d'autor)
ENTRADA: 18 a 48 euros.
El seu nou àlbum (el primer produït per Virgin), és potser la més bella expedició musical de Georges Mjoustaki. Aquest àlbum es podria haver anomenat Desitjos.

VI Festival Mil.lenni Paco Ibáñez (Cançò d'autor)
ENTRADA: De 18 a 48 euros.
Oroitzen compta amb un embolcall-escultura del Jorge Oteiza.