Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Bares > NOVA JAZZ CAVAPassatge Tete Montoliu, 24
08221 Terrassa
Barcelona
TEL. 93 786 27 09

ABIERTO de martes a sabado a partir de las 20 horas y los domingos y festivos a partir de las 19 horas.

Web oficial

+ conciertos en Barcelona


   
Conciertos  Enero ' 04:

La Vella Dixieland & Josep Mª Farràs & Marian Barahona (Jazz Clàssic) Marian Barahona: veu, Josep Mª Farràs:trompeta, Pep Gol: trompeta, Xavier Manau: trombó, Benoit Poinsot: saxo alt, Pau Casares: clarinet, saxo tenor, Gerard Nieto:piano, Artur Regada:baix, Josep Martí:bateria..
19:30h. ENTRADA: 15 euros.
Res millor que celebrar dos dels dies més simbòlics de l'any en bona companyia. Nosaltres ho farem a ritme de Jazz Clàssic de la mà dels incombustibles de La Vella que, com és tradició a Terrassa, estaran acompanyats per dos convidats excepcionals.Albert Bover + Horacio Fumero + Wyboris & Olejniczak (Especial Wyboris) (Jazz) Andrzej Olejniczak: Saxo tenor, Albert Bover: Piano, Horacio Fumero: Baix, Peer Wyboris: Bateria. 'Especial Wyboris' és un projecte inèdit que aplegrarà, al voltant d'un dels jazzman històrics del panorama nacional.
23:00h. ENTRADA: 9 euros.
i del format de trio + convidat, a sis músics de gran creativitat. Un cap de setmana de bon Jazz i millor ambient que pretén, bàsicament, combinar músics, estils, sensibilitats i procedències.Ferré: Fumero: Wyboris & Farràs (Especial Wyboris) (Jazz) Josep Mª Farràs: Trompeta, Pere Ferré: Piano, Horacio Fumero: Baix, Peer Wyboris: Bateria. 'Especial Wyboris' és un projecte inèdit que aplegarà, al voltant d'un dels jazzman històrics del panorama nacional i del format de trio + convidat,.
23:00h. ENTRADA: 9 euros.
a sis músics de gran creativitat. Un cap de setmana de bon Jazz i millor ambient que pretén, bàsicament, combinar músics, estils, sensibilitats i procedències.Laura Simó + Lucky Guri (Jazz) Laura Simó: Veu, Lucky Guri: Piano. La Cava Club es vesteix de festa per rebre un duet de luxe. Gaudirem de la veu de la Laura i l'enèrgic so del piano del Lucky,.
19:30h. ENTRADA: 6 euros.
un espectacle convertit en tot un clàssic de la nostra programació per a les tardes de diumenge. Estàndards per tots coneguts i temes de sempre, oferts en un espai on la comunió està assegurada.Pardo & Benavent & Di Geraldo (Jazz-Flamenco) Jorge Pardo: Saxos, Flauta, Carles Benavent: Baix elèctric, Tino Di Geraldo: Bateria. Ja fa quatre anys que els Reis Mags arriben a la Cava damund de bateria, baix elèctric, saxos i flauta, carregats de notes musicals com a regal.
23:00h. ENTRADA: 18 euros.
per a tots aquells que han estat bons minyons! Reis de la fusió entre el Jazz i el Flamenco, els tres mags Jorge Pardo, Carles Benavent i Tino di Geraldo, són el trio més esperat de l'any pels incondicionals de l'avantguarda musical.Pardo & Benavent & Di Geraldo (Jazz-Flamenco) Jorge Pardo: Saxos, Flauta, Carles Benavent: Baix elèctric, Tino Di Geraldo: Bateria. Ja fa quatre anys que els Reis Mags arriben a la Cava damund de bateria, baix elèctric, saxos i flauta, carregats de notes musicals com a regal.
19:30h. ENTRADA: 18 euros.
per a tots aquells que han estat bons minyons! Reis de la fusió entre el Jazz i el Flamenco, els tres mags Jorge Pardo, Carles Benavent i Tino di Geraldo, són el trio més esperat de l'any pels incondicionals de l'avantguarda musical.Grinders (Grooveclub) Dan Posen: Trompeta, Frederic Carlguist: Saxo Tenor, Kike Angulo: Guitarra, Phil Wilkinson: Orgue, Pau Bombardó: Batería..
23:00h. ENTRADA: 6 euros. Socis gratuït.Giacomo Aula Trío (Jazz) Giacomo Aula: Piano, Peter Klinke: Baix, Sebastian Merk: Batería. La sensibilitat i l'estil passional de Giacomo Aula aporten al clàssic format de trio una qualitat que evoca els darrers temps del genial Art Tatum..
23:00h. ENTRADA: 12 euros.
La virtuositat tècnica, combinada amb les influències de compositors italians com Nino Rota i Enrico Pieranunzi, donen forma a un Jazz contemporani, internacional i fresc.Geni Barry Quartet (Jazz) Geni Barry: Vibràfon, Joan Monné: Piano, Nono Fernández: Baix, Pau Bombardó: Batería. El Jazz de casa nostra estaria coix sense l'aportació del vibrafonista, compositor i, bàsicament, 'jazzman' barceloní Geni Barry..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.
Membre actiu de nombrosos i diversos projectes, col.laborador de mestres del panorama internacional i entusiasta de la música en directe, es presenta avui liderant el seu propi grup. Una formació que aplega el bo i millor del gènere per oferir un repCuarteto Elba Picó (Tango) Elba Picó: veu, Santiago Giacobbe: piano, Carlos Morera: bandoneón, Jorge Sarraute: baix..
19:30h. ENTRADA: 6 euros.
El mes de gener gaudirem dels ritmes més cálids amb la cantant argentina Elba Picó i el seu Cuartet.Carmen Paz Grup + Convidats (Jam Session) Carmen Paz: Piano, Ramon Quadrada: Trompeta, David González: Baix, Juanma Nieto: Batería..
22:30h. Entrada libre con consumición obligatoria.Grinders (Grooveclub) Dan Posen: Trompeta, Frederic Carlguist: Saxo Tenor, Kike Angulo: Guitarra, Phil Wilkinson: Orgue, Pau Bombardó: Batería..
23:00h. ENTRADA: 6 euros. Socis gratuït.Àlex Ventura Quartet (Jazz Contemporani) Alex Ventura: Batería, Gorka Benítez: Saxo tenor, Ismael Dueñas: Piano, Paco Weth: Baix. Amb aquesta clàssica formació de quartet, l'Àlex:instrumentista de trajectòria estilística diversa com el jazz, la música Afrocubana, el Pop o el Flamenco,.
23:00h. ENTRADA: 8 euros.
potencia la seva faceta de compositor, envoltant-se de nous talents de l'escena catalana. Estèticament, el grup s'emmiralla en la tendència del Jazz Contemporani de músics com John Abercrombie, Keith Jarret o Pat Metheny, combinant temes propis.Afro Blue (Terrassa) (Latin Jazz) Xavier Figuerola: Saxo tenor, Saxo soprano, Guim G. Balasch: Saxo alt, Xavier Algans: Piano, Pepo Domènech: Baix elèctric, Ricard Grau: Batería. Presentació CD 'Semibolero en famenor' (Satchmo Jazz, 2003).
23:00h. ENTRADA: 8 euros.
Afro Blue va néixer la primavera de 1999. L'objectiu? Crear/recrear, interpretar/reinterpretar, versionar, fer i desfer en el més ampli sentit. Per plaer, bàsicament, s'han decantat pel Latin Jazz, un estil que els agrada, els motiva i els permet intCuarteto Elba Picó (Tango) Elba Picó: veu, Santiago Giacobbe: piano, Carlos Morera: bandoneón, Jorge Sarraute: baix..
19:30h. ENTRADA: 6 euros.
El mes de gener gaudirem dels ritmes més cálids amb la cantant argentina Elba Picó i el seu Cuarteto.Carmen Paz Grup + Convidats (Jam Session) Carmen Paz: Piano, Ramon Quadrada: Trompeta, David González: Baix, Juanma Nieto: Batería..
22:30h. Entrada libre con consumición obligatoria.The Groove Doctors (Grooveclub) Víctor De Diego: Saxo tenor, Dave Mitchell: Guitarra, Pep Pérez: Baix elèctric, Mariano Steimberg: Batería..
23:00h. ENTRADA: 6 euros. Socis gratuït.Juan De Diego Freaky Trío Presentació CD 'Kea' (Artimaña Records, 2003). (Jazz) Juan De Diego: Trompeta, Pere Loewe: Baix, Ramón Díaz: Bateria. Us presentem nou treball amb composicions fresques i una formació, com a mínim, peculiar. Tres músics de Bilbao, Barna i Tenerife s'ajunten per sofregir una mica de Jazz-Swing.
23:00h. ENTRADA: 8 euros.
i explorar noves fórmules d'improvisació i interpretació d'estàndards allunyades,però, del concepte de trio convencional. Freaky Trio mostra una proposta original, és un espai obert i conceptual amb un so totalment personal.George Braith & Fast 3 (Jazz) George Braith: Saxo tenor, Phil Wilkinson: Piano, Dave Wilkinson: Guitarra, Caspar St. Charles: Batería. George Braith és un dels grans mestres dels instruments de canya, tot i l'oblit patit per part de la indústria..
23:00h. ENTRADA: 12 euros.
Els seus orígens musicals es remunten als anys seixanta, quan Braith va aconseguir destacar com a intèrpret gràcies a la seva habilitat, difícil de trobar, per utilitzar més d'un instrument alhora. Per aquelles dates enregistrava pels segells Blue NoCuarteto Elba Picó (Tango) Elba Picó: veu, Santiago Giacobbe: piano, Carlos Morera: bandoneón, Jorge Sarraute: baix..
19:30h. ENTRADA: 6 euros.
El mes de gener gaudirem dels ritmes més cálids amb la cantant argentina Elba Picó i el seu Cuarteto.Cuarteto Elba Picó (Tango) Elba Picó veu / Santiago Giacobbe piano / Carlos Morera bandoneón / Jorge Sarraute baix..
23:00h. ENTRADA: 6 euros.Carmen Paz Grup + Convidats (Jam Session) Carmen Paz: Piano, Ramon Quadrada: Trompeta, David González: Baix, Juanma Nieto: Batería..
22:30h. Entrada libre con consumición obligatoria.The Groove Doctors (Grooveclub) Víctor De Diego: Saxo tenor, Dave Mitchell: Guitarra, Pep Pérez: Baix elèctric, Mariano Steimberg: Batería..
23:00h. ENTRADA: 6 euros. Socis gratuït.La Locomotora Negra 'Originals i Clàssics' (Swing) Torna a l'escenari terrassenc La Locomotora Negra, una màquina de Swing trepidant i amb una brillant tajectòria, aconseguida als escenaris d'arreu al llarg de més de trenta anys d'història. Escoltarem un nou repertori,.
23:00h. ENTRADA: 15 euros.
que a la primera part oferirà composicions originals, per acabar amb els seus temes de Jazz Clàssic més reconeguts. De la mà de l'orquestra amb més nomenada del panorama català, ens endinsarem en al Swing amb bona música i millor ambient.La Locomotora Negra 'Originals i Clàssics' (Swing) Torna a l'escenari terrassenc La Locomotora Negra, una màquina de Swing trepidant i amb una brillant tajectòria, aconseguida als escenaris d'arreu al llarg de més de trenta anys d'història. Escoltarem un nou repertori,.
23:00h. ENTRADA: 15 euros.
que a la primera part oferirà composicions originals, per acabar amb els seus temes de Jazz Clàssic més reconeguts. De la mà de l'orquestra amb més nomenada del panorama català, ens endinsarem en una nit dedicada especialment al Swing amb bona música

Meses anteriores: Abr'01, May'01, Jun'01, Jul'01, Sep'01, Oct'01, Nov'01, Dic'01, Ene'02, Feb'02, Mar'02, Abr'02, May'02, Jun'02, Jul'02, Sep'02, Oct'02, Nov'02, Dic'02, Ene'03, Feb'03, Mar'03, Abr'03, May'03, Jun'03, Jul'03, Oct'03, Nov'03, Dic'03


Meses posteriores: Feb'04, Mar'04, Abr'04, May'04, Jun'04, Jul'04, Oct'04, Nov'04, Dic'04, Ene'05, Feb'05, Mar'05, Abr'05, May'05, Jun'05, Jul'05, Oct'05, Nov'05, Dic'05, Ene'06, Feb'06, Mar'06, Abr'06, May'06, Jun'06, Jul'06, Sep'06, Oct'06, Nov'06, Dic'06, Ene'07, Feb'07, Mar'07, Abr'07, May'07, Jun'07, Jul'07, Sep'07, Oct'07, Nov'07, Dic'07, Ene'08, Feb'08, Mar'08, Abr'08, May'08, Jun'08, Jul'08, Sep'08, Oct'08, Nov'08, Dic'08, Ene'09, Feb'09, Mar'09, Abr'09, May'09, Jun'09, Jul'09, Sep'09, Oct'09, Nov'09, Dic'09, Ene'10, Feb'10, Mar'10, Abr'10, May'10, Jun'10, Jul'10, Oct'10, Nov'10, Dic'10, Ene'11, Feb'11, Mar'11, Abr'11, May'11, Jun'11, Jul'11, Oct'11, Nov'11, Dic'11, Ene'12, Feb'12, Mar'12, Abr'12, May'12, Jun'12, Jul'12, Oct'12, Nov'12, Dic'12, Ene'13, Feb'13, Mar'13, Abr'13, May'13, Jun'13, Jul'13, Oct'13, Nov'13, Dic'13, Ene'14, Feb'14, Mar'14, Abr'14, May'14, Jun'14, Jul'14, Oct'14, Nov'14, Dic'14, Ene'15, Feb'15, Mar'15, Abr'15, May'15, Jun'15, Jul'15, Sep'15, Oct'15, Nov'15, Dic'15, Ene'16, Feb'16, Abr'16, May'16, Jun'16, Jul'16, Sep'16, Oct'16, Nov'16, Dic'16, Ene'17, Feb'17, Mar'17, Abr'17, May'17, Jun'17, Jul'17, Sep'17, Oct'17, Nov'17, Dic'17, Ene'18, Feb'18, Mar'18, Abr'18, May'18, Jun'18, Jul'18, Sep'18, Oct'18, Nov'18, Dic'18, Ene'19, Feb'19, Mar'19, Abr'19, May'19, Jun'19, Jul'19, Sep'19, Oct'19, Nov'19, Dic'19, Ene'20, Feb'20, Mar'20, Jun'20, Jul'20, Sep'20, Oct'20, Nov'20, Dic'20, Ene'21, Feb'21, Mar'21, Abr'21, May'21, Jun'21, Jul'21, Sep'21, Oct'21Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2021 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso