Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Bares > LA ROSA DE FOC

La Rosa de Foc

Carrer Rec, 69
08003 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 51 71
Metro Línea 4 - Parada Jaume I

Web oficial

+ conciertos en Barcelona


   
Conciertos  Octubre ' 03:

Rita La Caimana (Catalunya) (Son y Guaracha Cubanas) Juan Pobar - Tres i veu, Alex González - Contrabaix i veu, Alex García - Maracas i veu, Jordi Funes - Guitarra i veu, Alberto Álvarez - Bongó i campana, Pedro García – Trompeta, Marc Borràs - Clave i veu..
22:00h. Entrada libre con consumición obligatoria.
Son, Guarachá, Montuno, Guajira... són els ritmes tradicionals cubans que componen el repertori d'aquests "fieras" que vàren arrasar a la pasada Mercè/2002 a la Pça. Catalunya.Vilna Kabarett (Yidish Kabarett) Carrie Lewis – Veu, Bob Bowen – Guitarra, Danilo Guatoli - Saxo alt, Niguel Haywood – Clarinet, Petra Rochau – Acordió, Andy Hawker - Baix tradicional. Una mini orquestra internacional amb cantant, de esperit cabareter, tocs de swing, energia klezmer.
22:00h. Entrada libre con consumición obligatoria.
Els Vilna Kabarett són una formació plurinacional que recerca els antics sons de la cultura musical jueva del centre i sud-est europeu. Ritme, sensibilitat i festa a dojo, conduides per la veu escepcional de Carrie Lewis, és el que trobareu en aquestCanon + Convidats (Jazz-Flamenc-Bossa-Funk) Irene Sansalvadó – Flauta, J.A. Guerra - Baix elèctric, Miguel Ballester – Percussió. Amb una formació atípica, arriba a La Rosa la proposta de Canon. Treballen amb jazz, flamenc , bossa i funk. Al lloro!, portaran alguna sorpresa..
22:00h. Entrada libre con consumición obligatoria.
Canon és la reunió de tres músics amb ampli bagatge musical per a crear un projecte personal, lliure i sincer. El lema de la banda és que no hi ha límits, tot val, flamenc, jazz, bossa nova, funk i tot el que els surt del cor, tot barrejant de bon trCalamento (Flamenco-Fusión) Són una descàrrega d'alegria i sensibilitat. De flamenc, jazz, rock i ritmes balcànics. Nasqué a Barcelona a finals del 1999. L'integren els guitarristes Zsolt Hernadi (Hongria, 1964) i Ian Lorenz (Suïssa, 1975), i el percussionista Javi García (Barc.
22:00h. Entrada libre con consumición obligatoria.
De la inquietud dels seus membres així com del seu origen plural, en sorgeix una proposta instrumental innovadora i fresca. La banda aposta per la descàrrega acústica, de la que n'extreu fins a límits impensables totes les seves possibilitats.Habana Duet (Fusió Cubana) Walfrido Dominguez – Guitarra, Edel Muñoz – Guitarra. S'ens presenten ells i el seu repertori tradicional cubà, arranjat amb jazz, rock i clàssica. La proposta ritmes i gèneres tradicionals de la música popular cubana, el Carib i Llatinoamèrica en ge.
22:00h. Entrada libre con consumición obligatoria.
Per a aconseguir aquesta obstinació els seus arranjaments i les obres originals que componen el seu repertori es revesteixen d'harmonies i girs melòdics que mostren la influència del jazz i el rock entre altres estils musicals.

Meses anteriores: Oct'99, Feb'00, Oct'00, Nov'00, Ene'01, Feb'01, Mar'01, May'01, Jul'01, Oct'01, Nov'01, Dic'01, Ene'02, Feb'02, Mar'02, Abr'02, May'02, Jun'02, Jul'02, Oct'02, Nov'02, Dic'02, Ene'03, Feb'03, Mar'03, Jun'03, Jul'03


Meses posteriores: Nov'03, Dic'03, Ene'04, Feb'04, Mar'04, Abr'04, May'04, Jul'04Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2021 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso