La Rosa de Foc

Carrer Rec, 69
08003 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 51 71
Metro Línea 4 - Parada Jaume I

Web oficial

+ conciertos en Barcelona


Conciertos  Octubre ‘ 03:

Rita La Caimana (Catalunya) (Son y Guaracha Cubanas)
ENTRADA LIBRE con consumición obligatoria.
Son, Guarachá, Montuno, Guajira... són els ritmes tradicionals cubans que componen el repertori d'aquests "fieras" que vàren arrasar a la pasada Mercè/2002 a la Pça. Catalunya.

Vilna Kabarett (Yidish Kabarett)
ENTRADA LIBRE con consumición obligatoria.
Els Vilna Kabarett són una formació plurinacional que recerca els antics sons de la cultura musical jueva del centre i sud-est europeu. Ritme, sensibilitat i festa a dojo, conduides per la veu escepcional de Carrie Lewis, és el que trobareu en aquest

Canon + Convidats (Jazz-Flamenc-Bossa-Funk)
ENTRADA LIBRE con consumición obligatoria.
Canon és la reunió de tres músics amb ampli bagatge musical per a crear un projecte personal, lliure i sincer. El lema de la banda és que no hi ha límits, tot val, flamenc, jazz, bossa nova, funk i tot el que els surt del cor, tot barrejant de bon tr

Calamento (Flamenco-Fusión)
ENTRADA LIBRE con consumición obligatoria.
De la inquietud dels seus membres així com del seu origen plural, en sorgeix una proposta instrumental innovadora i fresca. La banda aposta per la descàrrega acústica, de la que n'extreu fins a límits impensables totes les seves possibilitats.

Habana Duet (Fusió Cubana)
ENTRADA LIBRE con consumición obligatoria.
Per a aconseguir aquesta obstinació els seus arranjaments i les obres originals que componen el seu repertori es revesteixen d'harmonies i girs melòdics que mostren la influència del jazz i el rock entre altres estils musicals.

Meses posteriores:

Nov'03, Dic'03, Ene'04, Feb'04, Mar'04, Abr'04, May'04, Jul'04