Avinguda Diagonal, 477
08036 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Les Corts

Compra anticipada de entradas por ServiCaixa: 200 ptes. de descuento

Web oficial

+ conciertos en Barcelona


Conciertos  Abril ‘ 04:

Papangú (Brazilian Rhythm)
ENTRADA: 8 euros.
Maracatu, afoxé, samba i bossa nova es barregen amb el groove del funk i una psicodèlia llatina. Excitació. Música entusiasta que ja ha compartit escenaris amb Moreno Veloso, Nana Vasconcelos y Vinicius Cantuária.

Javier Piñol & The Band (Rock)
ENTRADA: 12 euros.
acompanyat d’una banda amb músics de Cómplices, Crazy Notes i Jarabe de Palo. Apadrinat per Javier Álvarez i Mercedes Ferrer, i produït per Teo Cardalda, les lletres de Piñol reflecteixen la realitat circumdant i les seves conviccions.

Sultans Of Swing (Tribute To Dire Straits)
ENTRADA: 10 euros.
Les cançons de Dire Straits tornen a ser les protagonistes de la nit. Sultans Of Swing s’encarregaran de portar la torxa de Mark Knopfler i companyia amb orgull i convicció.

Edison Woods (Neo Folk)
ENTRADA: 15 euros. Preu: 12 euros anticipada (Servicaixa, CD Drome, Revólver).
<-de la seva música és quedar-se curt. Amb “Seven Principles Of Leave No Trace”, el segon disc de la seva carrera, la banda de Nova York ha signat no només una obra mestra del nou folk urbà del segle XXI, sinó un dels àlbums amb més misteri i bellesa

Alex A. & The T.N.T. Band (Blues)
ENTRADA: 10 euros.
Álex i la seva banda són exemple de consistència i fiabilitat en cada concert, en cada solo i en cada blues.

Jam Sesion coordinada per Michel Clavero (Funk-Blues)
ENTRADA: 3 euros.
Jazztà (Funk–Acid Jazz)
ENTRADA: 8 euros.
Versions de funk i d’acid-jazz, amb peces dels Brand New Heavies, Terence Trent D’Arby, Jamiroquai, Incognito i Prince.

Funk Player Reunion (Jazz-Funk)
ENTRADA: 8 euros.
Un bon repàs al funk a càrrec d’una banda amb més vibracions que cap altra gràcies a l’aportació de l’incombustible Geni Barry. Groove del bo per a la mitjanit.

Dlux (R&B)
ENTRADA: 10 euros.
Sense mitges tintes, Marga i Noe presentaran el seu disc “Después de la marea...”. So rabiosament actual, que no renuncia al vernís clàssic. Pura efervescència.

Smoking Stones (Rock Stonià)
ENTRADA: 10 euros.
Smoking Stones, fans irreductibles, reten un nou homenatge a la llegendària banda anglesa. Una nova oportunitat per capbussar-se en la litúrgia rockera dels autors de “Beast Of Burden” i “Before They Make Me Run”.

Jam Sesion coordinada per Michel Clavero (Funk-Blues)
ENTRADA: 3 euros.
J & J Blues (Blues Acústic)
ENTRADA: 8 euros.
Jordi Llaurens aparca aquesta nit el baix del grup TNT per agafar la guitarra i cantar. El repertori, subratllat amb l’harmònica de Jordi Abad, se centrarà en el blues més arrelat.

The Lazy Jumpers (Blues)
ENTRADA: 8 euros.
Ho fan combinant l’estil West Coast de Roy Milton, el texà de T-Bone Walker i Lowell Fulson, i el Chicago dels bons temps del segell Chess Records, que va acollir Little Walter i Willie Dixon. Però no estem davant d’una cover band.

Radio Malanga (Hip Hop Vibes)
ENTRADA: 10 euros.
Els components de Radio Malanga han girat amb formacions com Ojos de Brujo, Dusminguet i Macaco. Són nou i fan seva una fusió dels ritmes més calents del Carib amb el soul, el funk, la rumba i el Brasil. Diversitat, cor i qualitat des de la cruïlla c

Carrots (Pop Psycho)
ENTRADA: 10 euros. 8 euros anticipada (Servicaixa, CD Drome, Revólver)
El quartet d’El Prat s’ha posicionat en ferm com una de les propostes capdavanteres del pop ibèric. Van molt forts.

The Big Jamboree (Jump-Blues & Swing)
ENTRADA: 10 euros.
Són un dels referents espanyols del revival que hi ha al voltant del rock’n’roll primigeni. El so retroamericana de The Big Jamboree s’estima Roy Brown, Louis Jordan i Big Joe Turner. Aquesta història d’amor ja va pel tercer lustre.

Jam Sesion coordinada per Michel Clavero (Funk-Blues)
ENTRADA: 3 euros.
Tinsley Ellis Blues Band (South Blues)
ENTRADA: 18 euros.
Però les seves influències van més enllà del blues-rock de l’home que va signar discos com “Soul To Soul”, i ell també beu de Freddie King, Clarence “Gatemouth” Brown i la part més funky del soul de Memphis.

Pau Sastre Band (Funk)
ENTRADA: 8 euros.
Aquesta banda és cosa sèria en assumptes de funk. Músics que saben com fer moure els malucs i quin es el botó que s’ha de prémer perquè l’ambient s’infecti amb groove genuí.

Javier Piñol & The Band (Rock)
ENTRADA: 12 euros.
acompanyat d’una banda amb músics de Cómplices, Crazy Notes i Jarabe de Palo. Les lletres de Piñol reflecteixen la realitat circumdant i les seves conviccions. Descobreix-lo ara, abans que t’ho expliquin.

Knockout (Soul-Rap)
ENTRADA: 10 euros.
Els sons negres més actuals, o quan la innovació no perd el respecte als mestres. Plaer sensual.

Chris Brokaw (indie Rock)
ENTRADA: 12 euros. 10 euros anticipada (Servicaixa, CD Drome, Revólver)
ens presentarà el seu nou disc, “Wandering As Water”, country-folk àcid, experimental i fronterer que el fica al calaix de Howe Gelb (Giant Sand) i Lee Ranaldo (Sonic Youth).

Tandoori Lenoir (R&B)
ENTRADA: 10 euros.
El rhythm and blues clàssic, ofert amb les credencials de vuit anys donant la cara. Des de 1996, Tandoori Lenoir reivindiquen aquella manera d’entendre la música. Amb consistència.

Jam Sesion coordinada per Michel Clavero (Funk-Blues)
ENTRADA: 3 euros.
The Fins (Blues)
ENTRADA LIBRE
The Fins, originaris de Nova Jersey, formen part de l’avantguarda actual del rhythm and blues. Han portat el blues de big band cap a la Costa Est nord-americana, i amb la seva barreja que admet el jump, el so Chicago i espurnes de jazz fan embogir el

Damien Jurado (Folk-Rock Independent)
ENTRADA: 12 euros. 10 euros anticipada (Servicaixa, CD Drome, Revólver)
Farà un repàs a la seva discografia i ens presentarà també “Where All You Take Me?”, el disc que l’ha retrobat amb la seva millor inspiració.

Gabi Jogeix (Blues)
ENTRADA: 8 euros.
Aquest basc fica a la motxilla l’ímpetu de la joventut i una acurada preparació tècnica. Ha viatjat per aprendre i ha compartit escenari amb Phil Guy i Keith Dunn. Tot plegat, entronca en un espectacle amb joc escènic i interacció amb el públic.

Vértigo (B.S.O.)
ENTRADA: 10 euros.
Amb una excentricitat mesurada, i al voltant de l’estètica del cinema negre clàssic i el jazz “noir”, aquest septet evoca mons estètics que remeten al vell cabaret. Músics amb un alt domini de la situació i experiència

Meses posteriores:

May'04, Jun'04, Jul'04, Ago'04, Sep'04