Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Bares > CENTRE ARTESÀ TRADICIONÀRIUS

Centre Artesà Tradicionàrius

Plaça d'Anna Frank, s/n
08012 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 218 44 85
Metro Línea 3 - Parada Fontana

Web oficial

+ conciertos en Barcelona


   
Conciertos  Marzo ' 04:

XVII edición del Tradicionàrius - Els Cosins Del Sac presenten el CD: “Entre cosins” (Folk) Xavier Bayer: sac de gemecs i gralla, Eduard Mañé: fiscorn, trombó i veu, David Miret: flabiol i tamborí, saxo soprano i veu, Lluís Tetas: guitarra, mandola i veu, Custodio Muñoz: tuba, Paton Felices: piano, Lluís Moles: percussions..
22:00h. ENTRADA: 8 euros.
Sí, és clar, són els Cosins! Ens vénen a presentar el seu darrer enregistrament. Un treball que combina composicions pròpies amb músiques manllevades de l'oblit, un mosaic de temes instrumentals i cantats, una barreja de sonoritats noves i velles, unXVII edición del Tradicionàrius - Abies Alba (Trentino/Itàlia) (Ball folk) Alessandro Franchini: bassetto i piva, Maurizio Tomasi: guitarra, Mauro Odorizzi: veu i violí, Nicola Odorizzi: acordió diatònic, ocarina i veu, Franco Susini: flauta travessera, ottavino, dolce i cornamusa..
23:30h. ENTRADA: 8 euros. Amics del C.A.T., 4 euros.
Abies Alba (avet blanc) treballa des de l'any 1991 entorn de la música tradicional del nord d'Itàlia -i especialment del Trentino- i ho ha fet sobre materials de diversa procedència (arxius, treball de camp i composicions).XVII edición del Tradicionàrius - Festes De Santa Eulàlia - Ara Va De Bo! i el CEIP "Coves d'en Cimany" Presenten la cantata El millor invent del Mediterrani Ara va de bo: Jordi Roura: acordió diatònic i guitarra, Eduard Iniesta: guitarra, mandola, laouto, tembouras i bouzouki, Martine Lambregts: flauta i clarinet..
12:00h. ENTRADA: 4 euros. Amics del C.A.T. de franc.
Donat l'èxit d'aquella presentació i per aprofitar els esforços fets per tots aquells que hi van participar, hem decidit presentar de nou aquesta cantata al festival Tradicionàrius.XVII edición del Tradicionàrius - Inauguració de l'exposició de Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries. 10 anys cantant la vida (Del 8 al 27 de març) (Exposición) Horaris de visita: dilluns, dimecres, dijous i divendres, de 18 a 21 h. Durant 15 dies, el públic podrà visitar al C.A.T. l'exposició dels Quicos. Una mostra on es recullen 13 àrees temàtiques de cultura popular a través de la.
20:00h. Entrada libre
visió irònica i desenfadada dels tortosins. L'exposició reflecteix temes com l'origen de la jota, el llegat dels àrabs, la importància de l'humor per sobreviure o la lluita per la defensa de l'Ebre. Una sala d'imatges ofereix concerts i videoclips deXVII edición del Tradicionàrius - Taller de balls cantats occitans a càrrec de Pèire Brun (Taller) Encara que la Muntanya Negra hagi quedat desmembrada per la història en quatre departaments de l'estat francès (Aude, Tarn, Alta Garona i Herault), manté la seva unitat a través de la llengua i la cultura occitanes..
18:00h. ENTRADA: 10 euros. Amics del C.A.T., de franc.
En el taller de Pèire Brun -músic, cantant i ballador- podrem fer un tast d'algunes danses occitanes encara vives, especialment dels salts, les voltes i les girades de les Fecas, ball tradicional de Carnaval a l'alta vall d'Aude.XVII edición del Tradicionàrius - Le Gesppe + El Cor De L'Aula Gesppe (grup d'estudi i salvaguarda del patrimoni polifònic d'Espéraza) és un conjunt vocal mixt de 26 cantaires, apassionats, tots ells, pel cant i la tradlcíó..
22:00h. ENTRADA: 8 euros. Amics del C.A.T., 4 euros.
Le Gesppe i El Cor De L'aula han iniciat una bona relació a partir de les trobades realitzades I'any passat a Figueres, en el marc de les Fires de la Santa Creu, i a Espéraza, en el Festival de Cants Polifònics Tradicionals que el cor occità organitzXVII edición del Tradicionàrius - Xarop De Canya Presenten el CD: Canya al ball! (Ball folk) Pere Farran: animació i danses, Ricard Vallina: gralla i violí, Emili J. Legaz: gralla i tarota, Pau Domènech: clarinet, Santi Galán: teclat, David Farran: baix, Pep Lafuente: bateria, Roger Bas: percussió..
23:30h. ENTRADA: 8 euros. Amics del C.A.T., 4 euros.
Xarop de Canya torna un any més al Tradicionàrius per oferir-vos aquest nou espectacle en la versió 3.0. És a dir, noves incorporacions en la formació musical, alguns dels èxits de sempre, originals coreografies per moure allò que no sona, personatgeXVII edición del Tradicionàrius - Jordi Fusté i Artur Gaya (Taller de jota cantada)
20:00h. ENTRADA: 50 euros. Amics del C.A.T., 45 euros. Inscripcions al C.A.T. Places limitades.
Es tracta d'aprendre la tècnica del vers improvisat i també de començar a cantar algunes de les principals variants de la jota catalana a les Terres de l'Ebre.XVII edición del Tradicionàrius - Jordi Fusté i Artur Gaya (Taller de jota cantada)
20:00h. ENTRADA: 50 euros. Amics del C.A.T., 45 euros. Inscripcions al C.A.T. Places limitades.
Es tracta d'aprendre la tècnica del vers improvisat i també de començar a cantar algunes de les principals variants de la jota catalana a les Terres de l'Ebre.XVII edición del Tradicionàrius - Gralla (Monogràfic) + Ganxets (grallers del Baix Camp) + Fi de festa amb el grup de grallers La Canya D'or (Folk) Presentació del llibre " Músiques del temps" amb composicions de: Albert Carbonell, Daniel Carbonell, Jaume Aguza, Miquel Benito i Pere Olivé. Breu xerrada a càrrec de Xavier Orriols, musicòleg i luthier: Introducció a l'havanera: origens i evolució..
22:00h. Entrada libre
Mostra d'americanes a càrrec de diferents grups de grallers i timbalers. La Canya D'or: Jaume Aguza: gralla primera, Josep Maria Pérez: gralla segona, Sergi Herrera: gralla baixa, Oscar Prats "Titus": timbal.XVII edición del Tradicionàrius - 10 Anys De La Nit De Les Terres De L'Ebre - Quico El Cèlio, El Noi I El Mut De Ferreries (Tortosa) (Folk) Artur Gaya és Quico el Cèlio (Paco Calbet): veu, Quique Pedret és lo Noi (Josep Cid i Fonollosa): veu, Jordi Fusté és lo Mut de Ferreries (Evaristo Fusté): guitarra i guitarró, Josep Lanau és Jaumet (Jaume Matamoros): teclats i veu,.
22:00h. ENTRADA: 8 euros. Amics del C.A.T., 4 euros.
Sergi Molina és Bertomeu lo de les finques (Rafel Bertomeu): percussions, bateria i tarota, Xavier Franch "Txiri": sonorització. "El folklore està viu perquè natros estem aquí i estem vius".XVII edición del Tradicionàrius - 10 Anys De La Nit De Les Terres De L'Ebre - Tocasons (Ball folk) Montse Barceló: mestra de danses, Núria Navàs: mestra de danses, Tomàs Bosc: acordions, Albert Terrats: baix, Xavi Romeu: bateria, Alfonso Monforte: flautes, flabiol, gralla, sac de gemecs i viola de roda, Jaume Solsona: guitarra i veu, Jordi Arrufat.
23:30h. ENTRADA: 8 euros. Amics del C.A.T., 4 euros.
El grup neix en una primera trobada que vam fer, cap al novembre de 1999 on, tot i que proveníem de móns diferents com ara la música clàssica, el folk, el rock o l'animació infantil, de seguida vam veure que som una barreja explosiva difícil de trobaXVII edición del Tradicionàrius - Matinals Infantils Del Tradicionàrius - Ara Va De Bo! + CEIP "Coves d'en Cimany" Presenten la cantata El millor invent del Mediterrani.
12:00h. ENTRADA: 4 euros. Amics del C.A.T., de franc.XVII edición del Tradicionàrius - Festa Final Dels Tallers Del C.A.T. Concert/ball amb professors i alumnes dels tallers..
22:00h.
Professors i alumnes dels tallers trimestrals del C.A.T. ofereixen un concert/ball com a festa final dels tallers del primer trimestre de l'anyXVII edición del Tradicionàrius - Isidor Marí Presenten el CD: Una cançó que no es cansa. (Folk) Després d'un grapat d'anys de silenci, el cantant eivissenc Isidor Marí ens torna a presentar un recull de cançons pròpies i adaptades basades en la música popular tradicional de la seva illa. Així, reprèn la seva tasca anterior com a.
22:00h. ENTRADA: 8 euros. Amics del C.A.T., 4 euros.
fundador i ànima del grup UC, amb el mateix gust que ens va captivar als anys 70, però connectant ara amb la realitat cultural i social d'avui, dins del seu to festiu i fàcil d'escoltar.XVII edición del Tradicionàrius - Sonadors De La Guaita presenten el CD: Guaita i balla. (Ball folk) Daniel Miquel: dolçaines, flautes, sac de gemecs, Doménec Martínez: dolçaines, flautes, tarota, ocarina, Josemi Sànchez: dolçaina, acordió diatònic, Rafa Solves: guitarra, guitarró, veu, Josep Juste: guitarró, guitarra, dolçaines,.
23:30h. ENTRADA: 8 euros. Amics del C.A.T., 4 euros.
JuanRa Estellés: percussions, Josep Vicent Tronchoni: tuba, Joanfran: tècnic de so. Des del País Valencià, una proposta per la diversió i el ball amb la sonoritat dels nostres instruments tradicionals.XVII edición del Tradicionàrius - Matinals Infantils Del Tradicionàrius - 4 Corners - 4 Cantonades (Cançons, danses i ritmes del món) Escoles i instituts de la zona de Newcastle fent ballar gegants amb un grup de percussió i ballant balls de bastons. Escoles i instituts de la zona de Barcelona ballant "sword dances" i aprenent percussions índies?.
12:00h. Entrada libre
Tots aprenent a tocar el djembé i treballant ritmes de rock utilitzant baquetes? 4 Cantons concentrats a Newcastle i Barcelona. Nois i noies vivint la música, compartint cultura i aprenent que tots som diferents, però ens assemblem tant...

Meses anteriores: Dic'99, Ene'00, Feb'00, Mar'00, Abr'00, May'00, Jun'00, Oct'00, Nov'00, Mar'01, Abr'01, May'01, Jun'01, Oct'01, Nov'01, Dic'01, Feb'02, Mar'02, Abr'02, May'02, Jun'02, Oct'02, Dic'02, Ene'03, Feb'03, Mar'03, Abr'03, Jun'03, Oct'03, Nov'03, Ene'04, Feb'04


Meses posteriores: Abr'04, Oct'04, Ene'05, Feb'05, Mar'05, Oct'08, Ene'09, May'09, Jul'09, Oct'09, Nov'09, Ene'10, Feb'10, Mar'10, Abr'10, May'10, Jun'10, Oct'10, Nov'10, Ene'11, Feb'11, Mar'11, Abr'11, May'11, Jun'11, Sep'11, Oct'11, Nov'11, Dic'11, Ene'12, Feb'12, Mar'12, Abr'12, May'12, Jun'12, Sep'12, Nov'12, Dic'12, Mar'13, Abr'13, Oct'13, Nov'13, Ene'14, Feb'14, Abr'14, May'14, Oct'14, Nov'14, Dic'14, Feb'15, Mar'15, Abr'15, Jun'15, Oct'15, Nov'15, Ene'16, Feb'16, Mar'16, Abr'16, Jun'16, Jul'16, Oct'16, Nov'16, Dic'16, Feb'17, Mar'17, Abr'17, May'17, Jun'17, Oct'17, Nov'17, Mar'18, Jun'18, Oct'18, Dic'18, Feb'19, Mar'19, May'19Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2019 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso