Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Bares > BEL.LUNA JAZZ CLUB RESTAURANTE

Bel.luna Jazz Club Restaurante

Rambla Catalunya, 5
08007 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 302 22 21
Metro Línea 1 - Parada Pl. CatalunyaMetro Línea 3 - Parada Pl. CatalunyaFF.CC. - Parada Pl. Catalunya

Horario Jazz Club de: 21:00 a 03:00hs. Horario Restaurante de: 13:00 a 16:00hs.

Web oficial

+ conciertos en Barcelona


   
Conciertos  Julio ' 04:

Sergio Contreras Quartet (Jazz) Sergio Contreras: trompeta: Pedro Rodríguez: guitarra: Abel Boquera: orgue: Carlos Falanga: bateria. Va néixer l’any 1977 a la ciutat de El Salvador, al nord de Xile. Comença a tocar la guitarra de forma autodidacta a l’edat de 12 anys..
22:30h. 21 hs cena a la carta + 6 euros (cobert musical)
Una vegada coneix més el llenguatge musical, sent admiració per la trompeta, motivat pel jazz i a música llatina. La banda es va formar amb la intenció de recrear l’estil del soul groove dels anys 60, intentant donar un toc d’originalitat.Paris Swing Project (Jazz) Ignasi Terrasa: piano. Toni Sola: saxo tenor. Ramon Fosati: trombó. Jean Pierre Derouard: bateria. Jules Bikoko: contrabaix. Acompanyats d´una rítmica internacional, Solà i Fossati presenten aquest projecte, fruit de complicitats musicals..
23:30h. 21 hs cena a la carta + 6 euros (cobert musical)
Un swing elaborat, però directe, que ens activarà automàticament els mecanismes de l´emoció fins a uns nivells que ara no podem ni imaginar.Paris Swing Project (Jazz) Ignasi Terrasa: piano. Toni Sola: saxo tenor. Ramon Fosati: trombó. Jean Pierre Derouard: bateria. Jules Bikoko: contrabaix. Acompanyats d´una rítmica internacional, Solà i Fossati presenten aquest projecte, fruit de complicitats musicals..
23:30h. 21 hs cena a la carta + 6 euros (cobert musical)
Un swing elaborat, però directe, que ens activarà automàticament els mecanismes de l´emoció fins a uns nivells que ara no podem ni imaginar.McCoy Tyner Trío (Jazz) McCoy Tyner, piano. Charnett Moffett, contrabaix. Eric Kamau Gravatt, batería. Pianista i compositor nord-americà (Filadelfia, Pennsylvania, 11-12-1938). Des de 1953, dirigeix la seva pròpia formació de joves músics..
23:00h. ENTRADA: 95 euros. (Sopar inclos). (Es prega assistència a sopars entre 21 h. i 22 h.)
Veí dels germans Powell, Richie i Bud, perfecciona amb ells el coneixement de l’harmonia i de l’ús dels pedals. A mitjans dels anys 50 acompanya solistes de pas com Kenny Dirham, Jackie Malean, Benny Golson, Sonny Rollins i Max Roach. El 1956 coneixMcCoy Tyner Trío (Jazz) McCoy Tyner, piano, Charnett Moffett, contrabaix, Eric Kamau Gravatt, batería. Pianista i compositor nord-americà (Filadelfia, Pennsylvania, 11-12-1938). Des de 1953, dirigeix la seva pròpia formació de joves músics..
23:00h. ENTRADA: 95 euros. (Sopar inclos)(Es prega assistència a sopars entre 21 h. i 22 h.)
Veí dels germans Powell, Richie i Bud, perfecciona amb ells el coneixement de l’harmonia i de l’ús dels pedals. A mitjans dels anys 50 acompanya solistes de pas com Kenny Dirham, Jackie Malean, Benny Golson, Sonny Rollins i Max Roach. El 1956 coneixIgnasi Terraza Trio (Jazz) Ignasi Terrasa: piano: Jules Bikoko: contrabaix: Jean Pierre Derouard: bateria. El trio permet la intimitat i la llibertat suficient com jugar amb la música per anar desgranant diferents registres amb comoditat..
22:30h. 21 hs cena a la carta + 6 euros (cobert musical).
Amb la mateixa base rítmica que a la formació Paris Swing Project, el pianista, que acaba de publicar el seu nou disc It's coming (2004), es permet ara mostrar la seva cara més lírica i profunda.Dan Posen & The Grinders (Jazz) Dan Posen: trompeta: Frederic Carlquist: saxo tenor: Pau Bombardo: bateria: Kike Angulo:guitarra: Phil Wilkinson: orgue. Es tracta d'un grup que basa el seu repertori en la música publicada els anys 60 i 90 pel segell Blue Note..
23:30h. 21 hs cena a la carta + 6 euros (cobert musical).
També interpreten temes i arranjaments dels anys 60, amb peces d'Horace Silver, Hank Mobley, Art Blakey, Grant Green; així com composicions més moderns com als de Brian Lynch i Sam Yahel.Dan Posen & The Grinders (Jazz) Dan Posen: trompeta, Frederic Carlquist: saxo tenor, Pau Bombardo: bateria, Kike Angulo: guitarra, Phil Wilkinson: orgue. Es tracta d'un grup que basa el seu repertori en la música publicada els anys 60 i 90 pel segell Blue Note..
23:30h. 21 hs cena a la carta + 6 euros (cobert musical).
També interpreten temes i arranjaments dels anys 60, amb peces d'Horace Silver, Hank Mobley, Art Blakey, Grant Green; així com composicions més moderns com als de Brian Lynch i Sam Yahel.Bruce Barth Trío (EEUU) (Jazz) Bruce Barth, piano. Ugonna Okegwo, contrabaix. Montez Coleman, batería..
23:00h. Sopar a la carta + 35 euros de cobert musical. Es prega assistència a sopars entre 21 h. i 22 h.
El pianista i compositor nordamericà Bruce Barth ha desenvolupat un estil propi i un llenguatge pianístic que l'identifica. Excelent tècnica, sentit personal del lirisme i capacitat de conciliar tradició i innovació són aspectes essencials.Jimmy Smith Quintet (Hammond B-3) (Jazz) Jimmy Smith, orgue. Phil Upchurch, guitarra. Herman Riley, saxo. Jonathan Wood, contrabaix. Jimmy Jackson, batería..
23:00h. ENTRADA: 95 euros. Sopar inclos. Es prega assistència a sopars entre 21 h. i 22 h.
Ha estat gràcies al pas dels anys que s'ha reconegut a Smith com a l'impulsor de l'orgue com un instrument solista i com una figura determinant en el naixement del soul jazz.Jimmy Smith Quintet (Hammond B-3) (Jazz) Jimmy Smith, orgue. Phil Upchurch, guitarra. Herman Riley, saxo. Jonathan Wood, contrabaix. Jimmy Jackson, batería. Durant els 50 i els 60, va participar en numerosos combos amb Lou Donaldson i Art Blakey, entre altres, i va formar un quartet sense b.
23:00h. ENTRADA: 95 euros. Sopar inclos. Es prega assistència a sopars entre 21h. i 22h.
<-amb el bateria Donald Bailey, el guitarista Kenny Burrell i el saxofonista Stanley Turrentine que van protagonitzar alguns dels millor discos de la època daurada de Blue Note.Jimmy Smith Quintet (Hammond B-3) (Jazz) Jimmy Smith, orgue. Phil Upchurch, guitarra. Herman Riley, saxo. Jonathan Wood, contrabaix. Jimmy Jackson, batería..
23:00h. ENTRADA: 95 euros. Sopar inclos. Es prega assistència a sopars entre 21h. i 22h.
El seu estil percussionista i sempre buscant l'espectacle i el màxima varietat sonora va crear escola i ràpidament li van sortir deixebles com Larry Young, Jimmy McGriff o Big John Patton.Djangology (Jazz) Joan Carles Garcia: acordió: Philipe Colom: clarinet: Joan Ramon Punti: guitarra (solista): Albert Romani: guitarra (ritmica): Leandro Ipaucha: contrabaix. Jazz en l’estil més purament europeu d’aquesta disciplina musical..
22:30h. 21hs cena a la carta + 6 euros (cobert musical).
Recull la tradició del gipsy-swing, estil creat pels músics d’ètnia gitana a centre-Europa seguint les passes marcades pel mestre de la guitarra-jazz Django Reinhardt, fent-ne d’aquest el seu distintiu.Leslie Bee & Michele Faber Trio (Jazz) Leslie Bee: veu. Michele Faber: piano. Chris Mirryman: contrabaix. Joe Krause: bateria. Una vetllada de jazz en clan basicament femenina. Les impressionants facultats vocals de la comunicativa i versátil Leslie Bee->.
23:30h. 21hs cena a la carta + 6 euros (cobert musical).
<-i les composicions fetes a mida de la pianista Michele Faber donen forma a una proposta estrictament personal en que la conjuncio d’aquestes dues dones se soste sota el vertex de las baquetes d’un experimentat Joe Krause.August Tharrats & Lluís Coloma (Boogie Woogie – blues piano duet) August Tharrats: piano. Luis Coloma: piano. Aldo Munari: bateria. "Dos dels pianistes més importants de l'escena nacional es reuneixen per recrear els populars barrelhouse Nordamericans on va néixer un dels estils més calents de piano, el Boogie Woog.
23:30h. 21hs cena a la carta + 6 euros (cobert musical).
Aquest dos grans comunicadors contagien amb la seva passió per la música, alegria i ritme trepidant des de la primera nota. Un espectacle ple d'energia i swing, intens i captivador."Sergio Contreras Quartet (1977-El Salvadro/Xile) (Jazz) Sergio Contreras: trompeta: Pedro Rodríguez: guitarra: Abel Boquera: orgue: Carlos Falanga: bateria. La banda es va formar amb la intenció de recrear l’estil del soul groove dels anys 60, intentant donar un toc d’originalitat.
22:30h. 21hs cena a la carta + 6 euros (cobert musical).
Va néixer l’any 1977 a la ciutat de El Salvador, al nord de Xile. Comença a tocar la guitarra de forma autodidacta a l’edat de 12 anys. Una vegada coneix més el llenguatge musical, sent admiració per la trompeta, motivat pel jazz i a música llatina.Hiromi (1979-Shizuoka/Japó) (Jazz) Hiromi Uehara, piano. Toni grey, contrabaix. Martin Valihora, batería. La pianista i compositora Hiromi, qui va hipnotitzar la comunitat jazzística amb el seu debut Telarc 2003, Another Mind, s’anota un punt amb el seu llançament de maig de 2004, Bra.
23:00h. Sopar a la carta + 40 euros de cobert musical.
Nascuda a Shizuoka (Japó), el 1979, Hiromi va rebre les seves primeres lliçons de piano a l’edat de sis anys i va aprendre de la seva primera mestra tant els aspectes intuitius com els tècnics.Hiromi (1979-Shizuoka/Japó) (Jazz) Hiromi Uehara, piano. Toni grey, contrabaix. Martin Valihora, batería. “La seva energia era sempre tan gran i ella era tan emocional”, diu Hiromi de la seva primera professora de piano. “Quan ella volia que jo toqués seguint una determinada dinàmica,.
23:00h. Sopar a la carta + 40 euros de cobert musical.
<-no m’ho demanava amb termes tècnics. Si la peça era quelcom apassionat, ella deia ‘Toca vermell’. O si era quelcom suau, ella deia ‘Toca blau’. Jo podia realment tocar des del meu cor d’aquella manera, i no només des de l’oïda”.Sergio Contreras Quartet (1977-El Salvadro/Xile) (Jazz) Sergio Contreras: trompeta: Pedro Rodríguez: guitarra: Abel Boquera: orgue: Carlos Falanga: bateria. La banda es va formar amb la intenció de recrear l’estil del soul groove dels anys 60, intentant donar un toc d’originalitat..
22:30h. 21hs cena a la carta + 6 euros (cobert musical).
Va néixer l’any 1977 a la ciutat de El Salvador, al nord de Xile. Comença a tocar la guitarra de forma autodidacta a l’edat de 12 anys. Una vegada coneix més el llenguatge musical, sent admiració per la trompeta, motivat pel jazz i a música llatina.Raynal Colom Quintet (Jazz) Raynal Colom: trompeta y flugelhorn. Marti Serra: saxo tenor y soprano. Phil Wilkinson: piano. Tom Warburton: contrabaix. Marc Ayza: bateria. Des que va acabar els seus estudis de trompeta a Berklee, s'ha involucrat en tota mena de projectes..
23:30h. 21hs cena a la carta + 6 euros (cobert musical)
El seu quintet, que ja té quatre anys i sobreviu tot i els canvis de components, recrea amb frescura temes que van desde Herbie Hanckock, Freddie Hubbard al drum'n'bass.Llibert Fortuny Trio (Homenatge a Charlie Parker) (Jazz) Llibert Fortuny: saxo alt. Rai Ferrer: contrabaix. Joe Krause: bateria. Llibert Fortuny vol retre un homenatge a un dels seus saxofonistes preferits, el gran Charlie Parker..
23:30h. 21hs cena a la carta + 6 euros (cobert musical)
Aquesta formació compta amb la bateria d'en Jo Krause i el contrabaix d'en Rai Ferrer, grans amants del Saxofonista americà, i pilars del jazz del nostre país. El grup interpretarà temes d'en Charlie Parker, coneguts per a tots y meins també.

Meses anteriores: Ene'03, Feb'03, Mar'03, Abr'03, May'03, Jun'03, Jul'03, Ago'03, Sep'03, Oct'03, Nov'03, Dic'03, Ene'04, Feb'04, Mar'04, Abr'04, May'04, Jun'04


Meses posteriores: Sep'04, Oct'04, Nov'04, Dic'04, Ene'05, Feb'05, Mar'05, Sep'05, Oct'05, Nov'05, Ene'06, Feb'06, Abr'06, May'06, Jun'06, Jul'06, Ago'06, Sep'06, Oct'06, Nov'06, Dic'06, Ene'07, Feb'07, Mar'07, Jul'07, Ago'07, Sep'07, Oct'07, Nov'07, Dic'07, Ene'08, Feb'08, Mar'08, Abr'08, May'08, Jun'08, Jul'08, Ago'08, Sep'08, Oct'08, Nov'08, Dic'08, Ene'09, Feb'09, Mar'09, Abr'09, May'09, Jun'09, Jul'09, Ago'09, Sep'09, Oct'09, Nov'09, Dic'09, Ene'10, Feb'10, Ago'10Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2021 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso